Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα φέρνει μεταγραφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα φέρνει μεταγραφή

ΠΑΟΚ: Ανάγκη ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής του δικέφαλου του Βορρά.

Έχοντας κάνει όλες κι όλες πέντε προπονήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία, ο Αμρ Ουάρντα αποχώρηση τη Δευτέρα 19 Ιουλίου από την βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το μέλλον του Αιγύπτιου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι τουλάχιστον αβέβαιο, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναγκάζεται να αλλάξει πλάνα και να αναζητήσει ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Από την πλευρά του ο Λουτσέσκου αναθέτει στον Ομάρ Ελ Καντουρί την θέση που είχε στην πρώτη θητεία του, κινούμενος από την αριστερή πλευρά ως μεσοεπιθετικός. Σας δεκάρι χρησιμοποιεί τον Σίντζι Καγκάβα και τον νεαρό Γιώργο Βρακά. Σε κάθε περίπτωση είναι μάλλον δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ακόμη επιτελικό μέσο, του οποίου ο ρόλος είναι κομβικός στον τρόπο που θέλει ο Λουτσέσκου να αγωνίζεται η ομάδα του.

Θέλει εξτρέμ

Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει ζητήσει ήδη την απόκτηση ενός εξτρέμ. Οι θέσεις στα άκρα της επίθεσης του ΠΑΟΚ καλύπτονται από τους Άντριγια Ζίβκοβιτς, Χρήστο Τζόλη και τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος ένα ακόμη καλοκαίρι παλεύει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Εκεί αγωνίστηκε στο φιλικό με την Σαρλερουά και ο Αμρ Ουάρντα που πλέον δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας του. Μπορεί αριθμητικά οι θέσεις πίσω από τον επιθετικό να μοιάζουν καλυμμένες ωστόσο φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται, κυρίως στη θέση «δέκα» να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα προκειμένου να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις