Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφονία στην Κύπρο: Σκότωσαν 57χρονο πατώντας τον με αυτοκίνητο
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία στην Κύπρο: Σκότωσαν 57χρονο πατώντας τον με αυτοκίνητο

Δολοφονία στην Κύπρο: Άγρια δολοφονία με θύμα έναν 57χρονο Ελληνοκύπριο

Νεκρός είναι ένας 58χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μετά από διαπληκτισμό στη Λεμεσό στην Κύπρο. Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Μονής, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ραντεβού μεταξύ μερικών προσώπων προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cyprustimes, τα τρία πρόσωπα που συναντήθηκαν, ήταν ένας 25χρονος και ο 58χρονος πατέρας του με έναν 33χρονο με τον οποίο είχαν κλείσει ραντεβού γύρω στις 06.00, τα ξημερώματα, έξω από περίπτερο μεταξύ των χωριών Μονή και Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του cyprustimes, υπάρχουν πληροφορίες ότι πίσω από το φονικό κρύβονται οικονομικές δοσοληψίες με φόντο τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται ότι πατέρας και γιος, που είναι γνωστοί στις αρχές, έδωσαν ραντεβού με τον 33χρονο για αγορά ναρκωτικών. Ο 25χρονος κατέβηκε από το όχημά του και πλησίασε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη. Ωστόσο φαίνεται ότι ήρθαν σε διαπληκτισμό σε σχέση με την αγοραπωλησία των ναρκωτικών. Ο 58χρονος βλέποντας τους να διαπληκτίζονται κατέβηκε και αυτός από το αυτοκίνητο και τότε ο 33χρονος φαίνεται να πάτησε γκάζι και να τον χτύπησε με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ακολούθως ο 33χρονος εγκατέλειψε με το αυτοκίνητο τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εντάλματος σύλληψης του 33χρονου και ταυτόχρονα έρευνες προς εντοπισμό του. Από το σημείο έχει παραληφθεί το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή. Σημειώνεται πως το περίπτερο που βρίσκεται στο σημείο, ήταν εκείνη την ώρα κλειστό. Μάλιστα, στη σκηνή βρίσκονται και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ εξετάσεις διενεργεί και η Τροχαία Λεμεσού και στο σημείο για αυτοψία είναι και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις