Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπίμπερ – Χάλεϊ Ελλάδα: Η μαγική σουίτα στην Ίο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίμπερ – Χάλεϊ Ελλάδα: Η μαγική σουίτα στην Ίο

Μπίμπερ - Χάλεϊ Ελλάδα: Το 24χρονο μοντέλο με τον 27χρονο σύζυγό της φρόντισαν να διαφημίσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα απόλαυσαν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χάλεϊ, οι οποίες πάντως δεν ήταν και οικονομικές. Το 24χρονο μοντέλο ανέβασε πολλές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον 27χρονο σύζυγό της και φρόντισε να διαφημίσει την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Αφού λοιπόν επισκέφθηκαν τη Μύκονο, τη Μήλο και την Πάρο, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μία ημέρα στην Ίο. Σύμφωνα με την Daily Mail, για τη διαμονή του επέλεξε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Παπά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Calilo, με την διανυκτέρευση για τη σουίτα «Blue & You» όπου διέμειναν, να κοστίζει πάνω από 1.000 λίρες.

Η σουίτα των 60 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό διπλό κρεβάτι πάνω από το νερό, μια πισίνα φτιαγμένη σε μια εσωτερική σπηλιά με απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Παπά, δύο μικρές λιμνούλες και ένα μπαρ στην πισίνα, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ποτό και να δείτε τον ήλιο να δύει. Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, η συγκεκριμένη πολύ ιδιωτική σουίτα χρειάστηκε πάνω από ένα χώρο για να κατασκευαστεί και είναι φτιαγμένη από περίπου 180.000 χειροποίητα και μοναδικά ψηφιδωτά μαρμάρινα βότσαλα. Η σουίτα συνδυάζει αξεπέραστη θέα και απαράμιλλη ιδιωτικότητα και προσφέρει στους επισκέπτες της ένα καταφύγιο γαλήνης και πολυτέλειας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μοναδική θέα στον Κόλπο του Παπά

Κι ενώ το ζευγάρι μπορεί να απόλαυσε την ιδιωτικότητά του σε αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, τις υπόλοιπες στιγμές φρόντισαν να τις μοιραστούν με τους θαυμαστές τους. Η Χέιλι Μπίμπερ μάλιστα, παρουσίασε πολλά στιγμιότυπα από τις γευστικές δοκιμές της ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις εκδρομές τους με πλοίο για να εξερευνήσουν τον όρμους γύρω από τα ελληνικά νησιά. Χθες μάλιστα, σε ανάρτησή της, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την λεζάντα: «γρήγορη ματιά αυτής της τελευταίας όμορφης εβδομάδας».

Η σουίτα στην οποία διέμειναν για ένα βράδυ αξίζει πάνω από 1.000 λίρες ανά διανυκτέρευση. Το εσωτερικό της σουίτας με τις μαρμάρινες ψηφίδες σε όλους τους τοίχους και το μάρμαρο στα πατώματα

Φωτογραφίες: Calilo, Instagram/haileybieber

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις