Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής – spoiler: Τι ετοιμάζει με τον Μελέτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής – spoiler: Τι ετοιμάζει με τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής - spoiler: Οι νέες δουλειές με το Μελέτη που θα εξοργίσουν τη Δρόσω

Ο τρίτος κύκλος των “Άγριων Μελισσών” του ΑΝΤ1 βρίσκεται σε εξέλιξη σεναριακά, αφού τα πρώτα spoils για τους ήρωες έχουν κυκλοφορήσει. Με την ιστορία να εξελίσσεται τη περίοδο της δικτατορίας, δημιουργούνται νέες συμμαχίες αλλά και σκοτεινές κόντρες, που θα οδηγήσουν σε εξορίες, χωρισμούς ίσως και θανάτους. Ήδη ξέρουμε ότι Δούκας και Μυρσίνη θα μένουν μόβιμα Λάρισα, η Πηνελόπη θα σπουδάσει Νομική και ο μικρός Σέργιος θα μεγαλώσει με τις μαμάδες του, Ασημίνα και Δρόσω. Τι θα γίνει όμως με τον Κωνσταντή και το Μελέτη; Θ ξαναγίνουν όπως παλιά ή η αλλαγή του πρώτου θα τον συνετίσει και θα “κόψει” τις κακές παρέες;

Η σχέση του Κωνσταντή με τον Μελέτη είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς από τη μία είναι μαζί από μωρά και ο ένας προστατεύει τον άλλο, από την άλλη όμως η επιρροή που φαίνεται να έχει ο Δούκας πάνω στο Μελέτη κλονίζει ακόμη περισσότερο τον Κωνσταντή, ο οποίος κατάφερε να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στον αδίστακτο πατέρα του. Ωστόσο τα δύο ξαδέλφια θα βρεθούν και πάλι πολύ κοντά… και μάλιστα και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Μετά τη συνεργασία που είχαν παλαιότερα, στον καινούργιο κύκλο ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο θα ανοίξουν μαζί ένα νυχτερινό κέντρο, μία μπουάτ της εποχής και σε αυτές σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Κωνσταντής με τον Μελέτη θα έρθουν πάλι κοντά και θα κάνουν… πολλές δουλειές.

Τι θα γίνει με τη Δρόσω

Βέβαια μην περιμένετε να δείτε πρώτο όνομα στη μαρκίζα τη Δρόσω Σταμίρη αφού η σχέση της με τον Κωνσταντή θα περάσει πάλι από… σαράντα κύματα και δεν θα είναι πια μαζί… τουλάχιστον στην αρχή της ιστορίας γιατί κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι σκέφτονται η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης για τους ήρωές τους. Πολλές είναι οι διαρροές που λένε ότι δεν θα πάει χαμένη αυτή η αγάπη. Και για να ρίξουμε κι ένα ακόμα… σποιλεράκι, ούτε ο Μπάμπης θα είναι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αφού θα βρεθεί κι αυτός εξορία, μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη. Αντίθετα όμως, ένα πρόσωπο που θα είναι στο νυχτερινό κέντρο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται να γίνουν και στον καινούργιο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της “Μυρσίνης” Κατερίνας Διδασκάλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις