Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη: Πρώτη νίκη στο Wimbledon
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη: Πρώτη νίκη στο Wimbledon

Σάκκαρη: Μόλις 48 λεπτά χρειάστηκε για να επικρατήσει της Ολλανδής Αράντσα Ρους στον πρώτο της αγώνα στο φετινό Wimbledon.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Μαρία Σάκκαρη στο Λονδίνο, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διέλυσε πραγματικά την Αράντσκα Ρους. Υπενθυμίζουμε ότι αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για χθες, αλλά αναβλήθηκε λόγω βροχής. Η Μαρία από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλο της που μάταια προσπαθούσε να βρει λύσεις…

 

 

Χωρίς κανένα διπλό λάθος στο σερβίς, με 100% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς της και 73% στο δεύτερο γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί κύλησε τόσο εύκολα ο αγώνας. Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έκανε τρία μπρέικ οδηγώντας την Ολλανδή σε συνεχόμενα λάθη, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Στο δεύτερο σετ η Μαρία έφτασε στο 5-0 και είχε διπλό ματς πόιντ με τη Ρους να καταφέρνει να πάρει το γκέιμ, αλλά στο επόμενο δεν είχε λύσεις στο σερβίς της Σάκκαρη, η οποία σε ρυθμό προπονήσεω εξασφάλισε το εισιτήριο για το 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Ρότζερς (ΗΠΑ)-Στόσουρ (Αυστραλία).

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις