Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Γρηγορόπουλος – Μαλέσκου: “Θα πρέπει να μιλήσουμε για αξιοπρέπεια”
LIFESTYLE

Βασίλης Γρηγορόπουλος – Μαλέσκου: “Θα πρέπει να μιλήσουμε για αξιοπρέπεια”

Βασίλης Γρηγορόπουλος - Μαλέσκου: Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις φήμες

Ανακατατάξεις στο Love it πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη, έληξαν την συνεργασία τους με την εν λόγω εκπομπή και το κανάλι. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ένταση στο πλατό της εκπομπής τόσο ανάμεσα στους συνεργάτες, όσο και μεταξύ αυτών και των καλεσμένων τους. Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν ήταν μόνο ένα πρόσωπο που βλέπαμε μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω από αυτές είχε έναν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης υπέβαλε την παραίτησή του στον ΣΚΑΙ πριν από μια εβδομάδα και φεύγει…

Την Παρασκευή και μετά από σχόλια για κακή συμπεριφορά της παρουσιάστριας, η Ιωάννα Μαλέσκου αρκέστηκε να πει ότι: “Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει κάποιος ακόμη γι΄ αυτόν αν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε”

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος απαντά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δημοσίευσε μία ανάρτηση που μπορεί να ερμηνευτεί ως απάντηση στις τοποθετήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της. Ο γνωστός δημοσιογράφος σε ένα instagram story ανέφερε πως πριν αναφερθεί κανείς σε πρόσωπα και πράγματα θα πρέπει να μιλήσει για ευπρέπεια, αξιοπρέπεια και επαγγελματική ηθική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις