Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης – ΣΚΑΙ: Η Ελεονώρα Μελέτη θυμάται και “ξεσπά”
LIFESTYLE

Τσαλίκης – ΣΚΑΙ: Η Ελεονώρα Μελέτη θυμάται και “ξεσπά”

Τσαλίκης - ΣΚΑΙ: "Ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός"

Τη δική της πικρή εμπειρία από τον ΣΚΑΪ μοιράστηκε με τους ακροατές της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και το κανάλι για το Big Brother. Η παρουσιάστρια, ανακάλεσε όσα είχε βιώσει η ίδια πριν από 4 χρονια, όταν η συνεργασία της είχε λήξει άδοξα, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της. Διαβάστε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη: “Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθε ο Τσαλίκης, πριν τέσσερα χρόνια να σας θυμίσω ότι με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος. Και εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου, και εγώ τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού και εγώ τις είχα προχωρήσει, είχα κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός. Άλλαξε η διοίκηση του σταθμού και και και…

Όταν εγώ είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, που σαφώς θα τους πάω δικαστικά γιατί ενώ με ζήταγαν τρία κανάλια υπέγραφα στον ΣΚΑΪ και τελικά ο ΣΚΑΪ με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα εκεί για λίγους μήνες, Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά είχαν πει στην επιθεώρηση εργασίας και είχαν πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση. Πήγαν και δήλωσαν ότι δεν εμφανίστηκα ποτέ στη δουλειά μου που ήταν ψέμα. Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν έγκυος γιατί δε μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Πήγα στα δικαστήρια. Τότε είχαν βγει συνάδελφοι και έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις στα δικαστήρια γιατί είναι μικρή η αγορά. Ρε φίλε όμως ο άλλος με αφήνει άνεργη ενώ έχω συμβόλαιο….” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η κόντρα Τσαλίκη – ΣΚΑΪ

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μία φωτογραφία με το λογότυπο του Big Brother και ένα βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε στην απόφαση του ΣΚΑΪ να διακόψει την επικείμενη συνεργασία τους, πριν καν αρχίσει. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέλυσε το χρονικό της συμφωνίας του με το κανάλι του Φαλήρου και μάλιστα αποκάλυψε πως ο σταθμός ήταν εκείνος που τον πίεσε να επικυρώσουν τη συμφωνία τους πριν φύγει για επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Αυστραλία, όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ανάρτηση του Τσαλίκη στο instagram:

“Εσύ τι να μου πείς” λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω! Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα! Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω. Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε.

‘Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο “για εμάς”‘

Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο “για εμάς” όπως ακούτε να της λέω. Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί; Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε. Όλα αυτά παίζουν στη ζωή.

Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις