Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα έγκυος χορός: Το ξέφρενο κούνημά της στον ένατο μήνα
LIFESTYLE

Μπόμπα έγκυος χορός: Το ξέφρενο κούνημά της στον ένατο μήνα

Μπόμπα έγκυος χορός: Κουνιέται ξέφρενα λίγο πριν γεννήσει

Αντίστροφα μετρά η Χριστίνα Μπόμπα για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα μωρά της. Η influencer, που είναι πολύ ενεργή στα social media, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη σε παλαιότερη συνέντευξή της  αποκάλυψε το δύσκολο ταξίδι που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος και εξομολογήθηκε: «Πέρασαν δύο χρόνια που προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, οι εξετάσεις μας ήταν καλές, αλλά αυτό άρχισε να με καταβάλλει.

Ο Σάκης επειδή είναι υποστηρικτικός και έλεγε θα τα καταφέρουμε την επόμενη φορά. Με τον γιατρό γονιμότητας, μάθαμε πως δεν έχω κάθε μήνα ωάριο κάτι που μειώνει τις πιθανότητες, κάναμε εξωσωματική, και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Ήθελα να είναι δύο τα μωρά, βάλαμε δύο έμβρυα και το ευχόμουν οπότε δεν ανησύχησα όταν άκουσα πως είναι δίδυμα. Όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη να συγκινείται. Εγώ το είπα αμέσως στην οικογένειά μου. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά, θέλαμε να το κάνουμε, δεν υπάρχουν κανόνες, το καλύτερο είναι αυτό που ο καθένας αισθάνεται».

Ο ξέφρενος χορός

Τι κι αν βρίσκεται όμως πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να μας εκπλήσσει από το πως βιώνει αυτή την περίοδο. Η γνωστή influencer έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεπώς μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να φέρει στον τα δίδυμα κορίτσια που περιμένουν με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πλέον, η κοιλιά της έχει μεγαλώσει πολύ, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ένα βίντεο στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα χορεύει ξέφρενα. Το εν λόγω στιγμιότυπο κατέγραψε με το κινητό της μια φίλη της που θέλησε να την να την τρολάρει: «Όταν μπαίνεις στον ένατο με δίδυμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις