Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φουρθιώτης φυλακή: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του
ΕΛΛΑΔΑ

Φουρθιώτης φυλακή: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Φουρθιώτης φυλακή: Επικαλέστηκε λόγους υγείας που δεν έγιναν δεκτοί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Μένιου Φουρθιώτη κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και θα παραμείνει στη φυλακή με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών. Το συμβούλιο έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι για την αποφυλάκισή του, με τον παρουσιαστή να έχει επικαλεστεί λόγους υγείας προκειμένου να υποστηρίξει την προσφυγή του στην οποία ζητούσε η προφυλάκισή του να αντικατασταθεί  με αποφυλάκιση υφ΄ όρων.

Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει»

Έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες οδηγήθηκε μετά την απολογία του, καθώς κατηγορείται για σειρά αξιοποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται. Στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου τονίζεται τέλος, πως τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Χθες, ο παρουσιαστής έβαλε τέλος  στη «διαμάχη» με το ελληνικό Δημόσιο αναφορικά με την μείωση των μέτρων ασφαλείας του. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο Τμήμα του ΣτΕ έχει απορρίψει το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία «πάγωνε» η προσβαλλόμενη απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., όπως έχει απορριφθεί και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.

Η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα μέσα απο τη φυλακή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις