Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λαζόπουλος – Φουρθιώτης: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει»
LIFESTYLE

Λαζόπουλος – Φουρθιώτης: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει»

Λαζόπουλος - Φουρθιώτης: Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ

Στο ΟΚ! και στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για περιστατικά που αναγράφονται στο βιβλίο του αλλά και για την συνέντευξη που είχε δώσει η μητέρα του στον Μένιο Φουρθιώτη και προκάλεσε την αντίδρασή του. Η μητέρα σου είχε δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία δεν προβλήθηκε όταν γυρίστηκε αλλά πολύ αργότερα, με τον θάνατό της. Κάνεις μια αναφορά στο βιβλίο για αυτό το περιστατικό.

«Εδώ Κορυδαλλός» – Απίστευτος ο Μένιος Φουρθιώτης!

Είχε έρθει στο σπίτι μας στην Λάρισα. Της είχες πει κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει να του μιλήσει. Η μητέρα μου δεν είπε κάτι κακό, αλλά δεν μου άρεσε που μπήκε κάποιος στο σπίτι μας χωρίς να πει γιατί είναι εκεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα «μα σου έχω πει να μη μιλάς».

Τότε ο Φουρθιώτης συνεργαζόταν με μία εκπομπή του ΑΝΤ1, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Λάτσιο και τον παρακάλεσα να μην παίξει η συνέντευξη, κάτι που σεβάστηκε. Κράτησε λοιπόν την συνέντευξη ο Φουρθιώτης και την έπαιξε όταν πέθανε η μητέρα μου σε άλλο κανάλι όπου είχε τότε εκπομπή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις