Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – τέλος: Η τραγική κατάληξη της πρωταγωνίστριας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – τέλος: Η τραγική κατάληξη της πρωταγωνίστριας

Αγγελική spoiler - τέλος: Αιμόφυρτο τέλος για την πρωταγωνίστρια

Η Μαργαρίτα μπήκε στο σπίτι των Αργυρών για να πάρει την εκδίκηση της. Βιασμένη από τον Δημήτρη, τον Παύλο και τον Νικόλα, 17 χρόνια πριν, μοναδική της επιθυμία είναι, να καταστρέψει τις ζωές τους όπως κατέστρεψαν και εκείνοι την δική της ένα καλοκαίρι όταν γυρνούσε από το πανηγύρι της περιοχής της. Τα πράγματα οώς δεν πάνε πάντα με βάση το σχέδιο. Η αγάπη είναι τυφλή αφού ερωτεύτηκε παράφορα τον μεγαλύτερο από τα αδέρφια, Στέφανο. βρήκε την κόρη που είχε αφήσει χρόνια πριν για υιοθεσία, ενώ ανακάλυψε την στήριξη κάποιων μελών της οικογένειας. Ένα πράγμα δεν άλλαξε ποτέ και αυτό ήταν η δίψας της για εκδίκηση. Αυτή όπως φαίνεται όμως ακόμα και όταν έρθει δεν θα καταφέρει να τη χαρεί και να ζήσει τον ερωτά της με τον Στέφανο καθώς θα χάσει τη ζωή της.

Όπως θα δούμε λοιπόν στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ενώ όλα θα έχουν αποκαλυφτεί για την αποτρόπαια πράξη των αδελφών Αργυρού και τη δράση του Δημήτρη, ο τελευταίος γνωρίζοντας πως όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Αγγελική μπήκε στο σπίτι τους, θα πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει. Πιο συγκεκριμένα, θα πάρει στα χέρια ένα μαχαίρι και θα την κυνηγήσει μέσα στο σπίτι. «Όπου και να πας θα σε βρω. Δεν υπάρχει λόγος να μου κρύβεσαι. Όλο τελείωσαν για σένα, Αγγελική. Ή μήπως να σε αποκαλώ Μαργαρίτα;», θα της φωνάξει.” ενώ εκείνη κλείνει πίσω της την πόρτα ενός δωματίου. Στο πλευρό της είναι η Δανάη που ξέρει πλέον όλη την αλήθεια για την ταυτότητα της της βιολογικής της μητέρας.

Το ανθρωποκυνηγητό και η τραγική κατάληξη

Ο Δημήτρης φτάνει έξω από το δωμάτιο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, πίσω οπό στην οποία η Αγγελική έχει βάλει εμπόδια για να δυσκολέψει την είσοδο του. Τελικά όμως θα βρει τρόπο για να μπει στον χώρο. Λεπτά νωρίτερα, η Δανάη θα έχει βγει από το παράθυρο του δωματίου με σκοπό να ζητήσει βοήθεια. «Άνοιξε μου, Αγγελική. Αν δεν μπω, θα σπάσω την πόρτα», της λέει αλλά π κοπέλα δεν του απαντάει. Λίγο αργότερα καταφέρνει και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και π επίθεση του θα είναι άμεση.

Καταφέρνει να μαχαιρώσει την Αγγελική και όταν βλέπει πως εκείνη πέφτει κάτω αιμόφυρτη, φεύγει από το δωμάτιο και την αφήνει μόνη καθώς ακούγονται σειρήνες από το περιπολικό που έχει φτάσει έξω από το σπίτι. «Το ίδιο τέλος με μένα θα έχεις κι εσύ Δημήτρη. Να είσαι σίγουρος», θα του φωνάξει πριν εξαφανιστεί. Στο πλευρό της θα φτάσει ο Μιχάλης που θα κάνει τα πάντα για την προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Όμως αυτό είναι μάταιο καθώς η αγαπημένη του θα έχει ήδη χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος. Στα χέρια του θα αφήσει την τελευταία της πνοή….

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις