Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – ασυλία: Η Ελένη στον τάκο – Ποιος κερδίζει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler – ασυλία: Η Ελένη στον τάκο – Ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler - ασυλία: Ο Σάκης έδωσε την Ελένη στον "τάκο"

Με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από τους μπλε στο Survivor οι Amigos para Siempre έμειναν τέσσερις. Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται να χρειάζεται κι άλλο χρόνο να συνειδητοποιήσει, ότι το “παρεάκι” του σιγά – σιγά λιγοστεύει κάτι που φαίνεται να απασχολεί και τον Γιώργο Κόρομι. Στην αντίπερα όχθη, σε πελάγη ευτυχίας πλέει η άλλη υποψήφια που παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη φορά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία όπως είπε στεναχωρήθηκε μεν που έφυγε η Καρολίνα, απόρησε δε με τις αντιδράσεις των Amigos, που φάνηκαν να δέχτηκαν απαθέστατοι το αποτέλεσμα, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην άποψη του Σάκη, ο οποίος επιμένει ότι μεταξύ των Amigos δεν υπήρξε ποτέ φιλιά, αλλά… λυκοφιλία.

Αήττητος ο Κατσούλης

Τα περιθώρια στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έχουν στενέψει με έτερες τις ομάδες να έχουν από τρεις παίκτες. Στη μάχη για την ατομική ασυλία τα χρώματα δεν έχουν καμία σημασία, όπως και τα φύλα. Εκείνο που μετρά είναι οι φιλία, μέχρι βέβαια να λιγοστέψουν ακόμη περισσότερο οι παίκτες και να φτάσουν να αναμετρώνται φίλος με φίλο. Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι ήτα οι πρώτοι που τέθηκαν εκτός μάχης και ακολούθησαν Ηλίας και Ελένη . Στον τελικό με 5 ζωές έφτασε ο Σάκης Κατσούλης καταφέρνοντας να βγάλει εκτός και τη Μαριαλένα , για να φορέσει στο λαιμό του το κολιέ της ασυλίας, αγχώνοντας τους Amigos, αφού είναι ξεκάθαρο, πως τουλάχιστον την πρώην σύντροφό του δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

Οι εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού

Μαζί του για Hot dog, σαλάτα και αναψυκτικό ο νικητής πήρε Μαριαλένα και Ελένη. Οι ηττημένοι έριξαν την ευθύνη για την κακή αγωνιστική κατάσταση στις “κραιπάλες” στις Μπαχάμες. Σάκης και Μαριαλένα συνέχισαν να συζητούν για την αντιμετώπιση των Amigos μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, εκτιμώντας πως η παρέα είναι φτιαγμένη για λόγους ψήφων. Στο συμβούλιο οι Amigos εξήγησαν πως δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς με τη Μαριαλένα να μην το δέχεται και να … ρίχνει τα βέλη της στην παρέα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δικαιολόγησε την στάση τους και ανέφερε τα όσα συζήτησαν μαζί με την Κάρολ στο ταξίδι τους στις Μπαχάμες.

Η συζήτηση πήγε και στη σχέση της Ελένης με τους δυο της ομάδας της, με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί από τα λόγια της Καρολίνας να μην λύνεται ούτε αυτή τη φορά. Ο Σάκης εξήγησε τους λόγους που δεν θα επιλέξει τους Ηλία και Κόρο και αμφιταλαντεύεται μεταξύ Ελένης και Ασημακόπουλου, βγάζοντας τελικά στον… τάκο την συμπαίκτρια του στην κόκκινη ομάδα. Για την απόφαση του Σάκη μίλησε και η υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την ένταση να ανεβαίνει μεταξύ των δυο ανδρών.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, οι παίκτες θα ριχτούν στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερ0ης ατομικής ασυλίας. Οι Amigos σίγουρα την έχουν ανάγκη γιατί αν δεν την πάρουν, ένας από τους παίκτες τους θα βρεθεί ξανά υποψήφιος για αποχώρηση. Ακόμα είναι νωρίς για το οριστικό αποτέλεσμα, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο οι δυνατότεροι παίκτες Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα έχουν το προβάδισμα. Η Ελένη, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ακολουθούν, ωστόσο έχουν δείξει χτυπητές αδυναμίες και δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι Μαριαλένα και Σάκης έχουν δείξει σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες μέρες και μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει και σήμερα. Θα επανέλθουμε με το οριστικό spoil μέσα στη μέρα!

Δείτε το έπαθλο που απήλαυσαν χθες οι παίκτες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις