Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νατάσα Παζαΐτη παιδιά: Τα δίδυμα ενηλικιώθηκαν – Το συγκινητικό βίντεο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νατάσα Παζαΐτη παιδιά: Τα δίδυμα ενηλικιώθηκαν – Το συγκινητικό βίντεο

Νατάσα Παζαΐτη παιδιά: Η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού... μεγαλώνει!

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη γιορτάζουν την ενηλικίωση των παιδιών τους. Σήμερα ο Αλέξανδρος και η Αλίκη έχουν γενέθλια και τα δίδυμα αδέλφια γίνονται 18 ετών.

Δείτε ακόμη: Η Νατάσα Παζαΐτη για μπάνιο – Μαθήματα κομψότητας ακόμα και στην παραλία

“Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18❤. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη!!!”, γράφει η Νατάσα Παζαΐτη.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 23 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις