Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νατάσα Παζαΐτη μαγιό: Μαθήματα κομψότητας ακόμα και στην παραλία
ΕΛΛΑΔΑ

Νατάσα Παζαΐτη μαγιό: Μαθήματα κομψότητας ακόμα και στην παραλία

Νατάσα Παζαΐτη μαγιό: Η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη φόρεσε ένα μίνιμαλ καφτάνι σε μαύρη απόχρωση

Η κάθε της εμφάνιση είναι στιλάτη και προσεγμένη. Ο λόγος για τη Νατάσα Παζαϊτη. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την απαθανάτισε σε παραλία της Ραφήνας όπου έκανε το μπάνιο της. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους, ενώ σε όλους έκανε εντύπωση η αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, αφού κολύμπησε, φόρεσε ένα μίνιμαλ καφτάνι σε μαύρη απόχρωση που κολάκευε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Κολύμπησε σε παραλία της Ραφήνας, όπου άλλωστε μένει με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μπάνιο της Νατάσας Παζαΐτη:

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 23 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις