Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φιλαράκια reunion – Φοίβη: Το βίντεο της “Μόνικα” που έγινε viral
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φιλαράκια reunion – Φοίβη: Το βίντεο της “Μόνικα” που έγινε viral

Φιλαράκια reunion - Φοίβη: Ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια views σε λίγες ώρες

Μετά την επανένωση των ηθοποιών στα Φιλαράκια, η Κόρτνεϊ Κοξ έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση στη φίλη της Λίζα Κούντροου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες. H ηθοποιός συναντήθηκε με τους αγαπημένους της φίλους, τον Εντ Σίραν, τον Έλτον Τζον και την μουσικό Μπράντι Καρλάιλ και όλοι μαζί ερμήνευσαν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της τηλεοπτικής Φοίμπε, το Tiny Dancer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Το πιο δυνατό “come back”

Περίπου 20 χρόνια έλειψαν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί των Friends/ Φιλαράκια οι οποίοι πραγματοποίησαν την επιθυμία των εκατομμυρίων θαυμαστών για την πολυπόθητη επανένωση. Η επανένωση αυτή πραγματοποιήθηκε στις 27 Μάϊου 2021 με ένα special επεισόδιο και όχι με νέο κύκλο επεισοδίων προς απογοήτευση πολλών. Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, όλα αυτά τα χρόνια δήλωναν ότι νέος κύκλος δεν ήταν στα σχέδια τους, καθώς το τέλος της σειράς άφησε τους χαρακτήρες σε πολύ καλό σημείο στην ζωή τους.

Τα γυρίσματα

Το επεισόδιο γυρίστηκε στο Los Angeles και συγκεκριμένα στην σκηνή 24 στο στούντιο των Warner Bros. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι στο “stage 24”, τα γνωστά Φιλαράκια πραγματοποιούσαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Ο παρουσιαστής

Τον ρόλο του παρουσιαστή ανέλαβε ο  James Corden στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε με ζωντανό κοινό στο ”θρυλικό” σιντριβάνι. Στην συζήτηση που ακολούθησε μάλιστα, έγινε γνωστό ότι στους πρώτους κύκλους της σειράς υπήρχαν συναισθήματα ανάμεσα στην Jennifer Aniston και τον David Scwimmer, τα οποία ωστόσο δεν εξελίχθηκαν.  Στην συνέντευξη, επίσης έκαναν μία σύντομη εμφάνιση και αγαπημένοι ηθοποιοί που είχαμε παρακολουθήσει στην σειρά όπως η Τζανετ αλλά και οι γονείς του Ρος και της Μόνικα.

Τι είδαμε

Για το επεισόδιο προγραμματίστηκαν διάφορες δραστηριότητες αλλά και εμφανίσεις αναγνωρίσιμων προσώπων. Στην αρχή του επεισοδίου οι δημοφιλείς ηθοποιοί Jennifer Aniston, Mathew Perrie, Mat LeBlanc, Liza Kudrow, Courtney Cox και David Schwimmer περιηγήθηκαν στο πλατό αναπολώντας τις στιγμές που πέρασαν μαζί. Μαζί με τους ηθοποιούς θυμηθήκαμε τα αγαπημένα μας σκηνικά και δημοφιλείς σκηνές που διαδραματίστηκαν σε αυτά.

Ιδιαίτερα συγκινητική, επίσης είναι οι στιγμή όπου οι ηθοποιοί παίζουν κάποιες από τις πιο αγαπημένες σκηνές των θαυμαστών της σειράς. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει η σκηνή όπου η Φοίβη μαθαίνει την σχέση της Μονικα και του Τσάντλερ και φωνάζει το θρυλικό “My eyes, my eyes” αλλά ούτε και η σκηνή με το πρώτο φιλί της Ρέιτσελ και του Ρος. Οι ρόλοι ενσαρκώθηκαν σαν να μην πέρασε μία μέρα χαρίζοντας μας έντονες στιγμές γέλιου. Οι λατρεμένοι ηθοποιοί, μάλιστα δοκιμάστηκαν πάνω στις γνώσεις τους για την σειρά. Έτσι, αναπαριστώντας το επεισόδιο 19 του 4 κύκλου, όπου οι ηθοποιοί έπαιζαν παιχνίδι γνώσεων με ηττημένες την Ρέιτσελ και την Μόνικα, απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πέρασαν περίπου 20 χρόνια η μνήμη των ηθοποιών ήταν αρκετά καλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις