Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef spoiler – σήμερα 7/6: Ένταση ανάμεσα στους δύο φιναλίστ
LIFESTYLE

Masterchef spoiler – σήμερα 7/6: Ένταση ανάμεσα στους δύο φιναλίστ

Masterchef spoiler - σήμερα 7/6: Τσακωμός για το Διονύση και τη Μαργαρίτα

Στην τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 5, καθώς από την Τρίτη (01/06) ξεκίνησε η διαδικασία του μεγάλου τελικού με μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη. Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef. Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ένταση ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση

Η τρίτη δοκιμασία που θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα θα είναι η πιο δύσκολη που έχουμε δει έως σήμερα στο διαγωνισμό. Πρόκειται για ένα πιάτο αντιγραφής του Σουηδού σεφ Fredrik Berselius, που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin. Οι διαγωνιζόμενοι για να έχουν πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα. Η ένταση είναι μεγάλη στην κουζίνα, γεγονός που φέρνει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ.

Τι έγινε τελικά με τον Ατζούν και τους σεφ

Το πολύκροτο ζήτημα ωστόσο των τελευταίων εβδομάδων αφορά την επόμενη σεζόν του MasterChef αφού εδώ και καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί “εισέβαλλε” και σε αυτό το τηλεοπτικό δωμάτιο.Συγκεκριμένα ήρθε να ταράξει τα νερά του ριάλιτι και φυσικά του Star με το κλειστό τριετές συμβόλαιο που πρόσφερε ο Ατζούν με 1 εκατομμύριο ευρώ αμοιβή στον καθένα για να βάλουν την υπογραφή τους! Η ανατροπή έσκασε και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλους στο «Έλα Χαμογέλα», η απάντηση δόθηκε απο τους τρεις κριτές και ήταν… αρνητική! Το colpo grosso δεν έγινε, αφού το Star έκανε ρελάνς στους κριτές οι οποίοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Star έδωσαν ένα «ηχηρό “όχι” από τη μεριά τους μετά απο την συζήτηση που είχαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις