Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φιλαράκια reunion – backstage: Τα γυρίσματα και η επιβεβαίωση για Άνιστον και Σουίμερ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φιλαράκια reunion – backstage: Τα γυρίσματα και η επιβεβαίωση για Άνιστον και Σουίμερ

Φιλαράκια reunion - backstage: Η ανάρτηση της Άνιστον και το βίντεο που επιβεβαιώνει το φλερτ με Σουίμερ

Το περισσότερο από κάθε άλλο συζητημένο reunion  των πρωταγωνιστών της σειράς «Τα φιλαράκια», που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έχει ανάψει «φωτιές» στα social media αφού η επιτυχία που σημειώνει από την δεκαετία του 90 είναι ένα πρωτοφανές και μέχρι ώρα μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρο το χώρο του θεάματος. Το ένα και μοναδικό επεισόδιο ή καλύτερα είδος ντοκιμαντέρ, ταξίδεψε τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» αλλά και το τεράστιο κοινό της πίσω στο χρόνο, τότς που η αμερικανική κωμική σειρά προβαλλόταν για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη.

Η χαρισματική ετερία της HBO έφτιαξε τα αλησμόνητα διαμερίσματα της Νέας Υόρκης από την αρχή και κάλεσε τους Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη να αναπολήσουν τις πιο ανεξίτηλες στιγμές από τα χρόνια των γυρισμάτων της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον

Την Τετάρτη, η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Reunion για «Τα Φιλαράκια», με το instagram να παίρνει φωτιά. Η ανάρτηση συγκέντρωσε σε 124 ώρες περισσότερα από 6,1 εκατομμύρια likes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ο έρωτας της «Ρέιτσελ» και του «Ρος» που ίσχυε και στην πραγματικότητα

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέρα από κάθε άλλη πληροφορία γύρω από την επανασύνδεση των Φιλαρακίων, ήταν η από κοινού παραδοχή της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ πως στην πραγματική τους ζωή δεν ήταν μόνο… Φιλαράκια, αφού όπως και οι χαρακτήρες που υποδύονταν, η Ρέιτσελ και ο Ρος, έτσι και οι ίδιοι κάποια στιγμή ανέπτυξαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Πιο συγκεκριμένα, στο reunion είπαν πως υπήρξαν στιγμές που τα αισθήματά τους «φούντωσαν», αλλά πάντα κάποιος από τους δύο ήταν σε άλλη σχέση κι έτσι το ειδύλλιο δεν συνέβη ποτέ, με την Τζένιφερ Άνιστον μάλιστα να αποκαλύπτει πως είπε στον συμπρωταγωνιστή της ότι δεν μπορεί να φανταστεί πως το πρώτο τους φιλί θα ήταν σε… τηλεοπτική μετάδοση, όπως και τελικά έγινε.

Την ίδια ώρα, έρχεται στο «φως» κι ένα βίντεο που δεν ήξεραν πολλοί και… λέει πολλά: Είναι η στιγμή που ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» καταλήγουν τελικά μαζί, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, με τους χαρακτήρες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται για τις… ανάγκες του ρόλου. Ποιο είναι όμως το ενδιαφέρον; Ότι ο σκηνοθέτης ακούγεται κάποια στιγμή να φωνάζει «cut» για να ολοκληρωθεί η σκηνή, αλλά οι δύο πρωταγωνιστές συνεχίζουν να αγκαλιάζονται σε μια έντονη στιγμή…

Η τηλεθέαση

Το «Friends Reunion» έκανε μέσο όρο 21,6% και έφτασε σε τέταρτο 28,6%. Η επιστροφή της αγαπημένης παρέας ήρθε δεύτερη στην ώρα προβολής της απέναντι από το «Survivor» που εκείνη την ώρα ξεπέρασε σε τέταρτα το 30% και άφησε στην τρίτη θέση το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε μέσο όρο 12,5%.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις