Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάνιε Γουέστ διαζύγιο: Το top model που βγαίνει μετά τον χωρισμό με την Κιμ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Γουέστ διαζύγιο: Το top model που βγαίνει μετά τον χωρισμό με την Κιμ

Κάνιε Γουέστ διαζύγιο: Έκανε το επόμενο βήμα ο ράπερ

Κανένας μας δεν περίμενε το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West, οι οποίοι έβαλαν τέλος στην σχέση τους μετά από έξι χρόνια γάμου. Ακόμα ένας χωρισμός που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μετά και από αυτόν της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Kanye δεν έχασε χρόνο και παρά τις φήμες, που τον ήθελαν να είναι κολλημένος με την Kim, βγήκε κρυφό ραντεβού με γνωστό τοπ μόντελ. Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι βγαίνει με την καλλονή Irina Shayk. Σύμφωνα με δημοσίευμα του celebrity gossip site DeuxMoi, η πρώην σύντροφος του Bradley Cooper και μητέρα, έχει πλησιάσει πολύ με τον γνωστό ράπερ.

Η Irina και ο Kanye γνωρίζονται για περισσότερο από μια δεκαετία, όταν η Irina συμμετείχε το 2010 σε video του Kanye West, κάνοντας έναν άγγελο. Σύμφωνα με πηγή του site οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. «Ο Kanye West βγαίνει μυστικά με την Irina Shayk». Μάλιστα ακόμα μια πηγή λέει: « Δεν νομίζω το ότι βγαίνουν είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές»

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αχώριστοι ακόμα και στο γυμναστήριο

Τρελά ερωτευμένοι δείχνουν ο Αμερικανός ηθοποιός Μπεν Αφλεκ και η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ με τον γοητευτικό σταρ του Χόλιγουντ να μπαίνει σε πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσει τα περιττά κιλά ακολουθώντας την αγαπημένη του. Για να διατηρήσει την σιλουέτα της, η 51χρονη Λόπεζ προσέχει την διατροφή και είναι φαν της γυμναστικής. Αφού, όμως, πλέον το ζευγάρι είναι αχώριστο, όπως πάει η Τζένιφερ πάει και ο Μπεν. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το ζευγάρι που επανενώθηκε έπειτα από 17 χρόνια από τον χωρισμό τους πήγε μαζί χτες το απόγευμα σε γυμναστήριο του Μαϊάμι.

Η Τζένιφερ φορούσε μωβ κολάν και λευκό κοντά μπλουζάκι, ενώ είχε τα μαλλιά της κότσο. Δημοσίευμα της «Page Six», αναφέρει ότι οι δύο ερωτευμένοι έκαναν γυμναστική με διαφορετικούς προπονητές. Η Τζένιφερ γυμνάζεται πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο «Anatomy» του Μαιάμι και κάνει σκληρή προπόνηση. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που την βλέπουν να γυμνάζεται σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, κυρίως αυτές που έχουν τα μισά της χρόνια. Ακόμη και ο αγαπημένος της, για χάρη της, έβαλε στην… άκρη τα αγαπημένη του donuts… για να αθληθεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις