Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / David Ellefson – Megadeth: «Παρελθόν» ο μπασίστας μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

David Ellefson – Megadeth: «Παρελθόν» ο μπασίστας μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

David Ellefson - Megadeth: Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

Οι Megadeth που αποτελεί μια από τις πιο γνωστές heavy metal μπάντες, ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι ο συνιδρυτής και μπασίστας, David Ellefson, αποτελεί πλέον «παρελθόν». Ο λόγος είναι οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και σχέση με ανήλικο κορίτσι. Τα μηνύματα και τα βίντεο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι τα αποσπάσματα ήταν «ιδιωτικές, ενήλικες αλληλεπιδράσεις που είχαν ληφθεί εκτός πλαισίου». Μάλιστα λέει ότι χειραγωγούνται για να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη φήμη μου, την καριέρα μου και την οικογένειά μου». Πρόσθεσε ότι τα βίντεο «κυκλοφόρησαν με κακή πρόθεση από τρίτο μέρος που δεν ήταν εξουσιοδοτημένο να τα έχει στην κατοχή του ή να τα κοινοποιήσει.

Ο Ellefson ανάρτησε επίσης ένα βίντεο με δήλωση της φερόμενης ανήλικης, όπου η ίδια επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν ανήλικη εκείνη την εποχή. Η κοπέλα διευκρίνισε ότι επρόκειτο για μία συναινετική σχέση ενηλίκων. Πριν από δύο εβδομάδες, οι Megadeth σε ανακοίνωση τους σχετικά με την κατάσταση. «Γνωρίζουμε τις πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με τον David Ellefson και παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις.  »Ωστόσο, υπάρχουν σαφείς πτυχές της ιδιωτικής ζωής του David, που έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Καθώς εξελίσσεται αυτή η κατάσταση, είναι σημαντικό να ακούγονται όλες οι φωνές με σαφήνεια και σεβασμό. Προσβλέπουμε στην αλήθεια που θα βγει στο φως».

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του από το συγκρότημα

«Ενημερώνουμε τους θαυμαστές μας ότι ο David Ellefson δεν παίζει πλέον με τους Megadeth και ότι επίσημα χωρίζουμε τους δρόμους μας. Αυτή η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία. Αν και δεν γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη, αυτό που έχει ήδη αποκαλυφθεί είναι αρκετό για να καταστήσει αδύνατη τη συνεργασία μας μαζί του. »Ανυπομονούμε να δούμε τους θαυμαστές μας από κοντά αυτό το καλοκαίρι. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ολοκαίνουργια μουσική μας με τον κόσμο», έγραψε ο συνιδρυτής και κύριος κιθαρίστας των Megadeth, Dave Mustaine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις