Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor All Star – Ελλάδα 2022: Το επιβεβαίωσε η Κάτια Ταραμπάνκο, «θα πάω προετοιμασμένη»
LIFESTYLE

Survivor All Star – Ελλάδα 2022: Το επιβεβαίωσε η Κάτια Ταραμπάνκο, «θα πάω προετοιμασμένη»

Survivor All Star - Ελλάδα 2022: Όσα είπε για την αποχώρησή της και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στο ριάλιτι

Μπορεί το Survivor 4 να μην έχει καλά καλά ολοκληρωθεί, ωστόσο φαίνεται ότι ο ΣΚΑΙ κάνει από τώρα προετοιμασίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το Survivor All Star, το οποίο περιμέναμε να γίνει το 2020, φαίνεται να είναι στα σκάρια. Το γεγονός επιβεβαίωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτια Ταραμπάνκο. Σε συνέντευξη που έδωσε στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ότι ενδεχομένως θα συμμετάσχει στο νέο Survivor, αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Να υπενθυμίσουμε ότι αποχώρησε οικειοθελώς, πράγμα για το οποίο μίλησε και στη συνέντευξη. «Πεινούσα πάρα πολύ! Νιώθω λες κι έχω φύγει έναν χρόνο από το Survivor. Μπράβο στα παιδιά που αντέχουν. Ο Ντάφυ είναι μαχητής. Τον βλέπεις και γελάς. Είναι σαν παιδί. Κάνει ό, τι θέλει. Με τον Ντάφυ τα είχαμε βρει και μιλούσαμε».

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω πικρή γεύση που δεν είμαι εκεί, γιατί είμαι εδώ κι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Πήρα μια γεύση του τι είναι και υπάρχει το ενδεχόμενο αν γίνει “All star Survivor” να είμαι. Θα πάω προετοιμασμένη. Θα φάω πάρα πολύ και δεν θα δίνω το 100% μου». Οι γιατροί της συνέστησαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ακόμη, διευκρίνισε ότι η παραγωγή δεν έδινε «ούτε ψίχουλο φαγητού». Η εμπειρία ήταν μοναδική και της άρεσε, ενώ η στήριξη και η αγάπη από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Τι είπε για το GNTM

«Το αισθάνομαι ένα δικό μου κομμάτι γιατί από εκεί ξεκίνησε η πορεία μου. Έχω απορία να δω πώς θα είναι φέτος. Χωρίς Βίκυ Καγιά θα είναι λίγο περίεργο». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα τη δούμε στο κινηματογραφικό πανί «με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Bachelor 4» και θα τη δούμε και στη μικρή οθόνη με ρόλο σε σήριαλ. Ακόμα απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου και ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις