Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση Παύλου: Έφυγε από το παιχνίδι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση Παύλου: Έφυγε από το παιχνίδι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού

MasterChef αποχώρηση Παύλου: «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν»

Ο δεύτερος ημιτελικός του MasterChef 5 έκλεισε με μεγάλη συγκίνηση, καθώς παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Παύλου Χάπιλλου. Αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού, και είχε ξεχωρίσει με την προσωπικότητά του, όσο και με το ταλέντο του. Μπορεί να μην ήταν επαγγελματίας σεφ, ωστόσο κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τελική 5αδα, «πετώντας» εκτός πολλά από τα φαβορί του διαγωνισμού. Κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του διακεκριμένου σεφ, Θοδωρή Παπανικολάου, που ήταν εξαιρετικά απαιτητικό. Ο Παύλος συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη. Ο Παύλος Χάππιλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση μετά την αποχώρησή του και μίλησε για καταστάσεις που είχε βιώσει. Αποχώρησε από το παιχνίδι με χαμόγελο, όπως μας έχει συνηθίσει.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το «γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…». Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε. «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Να υπενθυμίσουμε ότι η 4άδα που πάει τελικό και θα κονταροχτυπηθεί για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef αποτελείται από τους Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Διονύση Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι και Αλέξανδρο Συνοδινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η ανάρτησή του στο Instagram μετά την αποχώρηση

«Καλησπέρα καλά μου παιδάκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα. Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε σε αυτόν το λογαριασμό και έξω, αν σας δω. Ελπίζω να είστε καλά, τα λέμε σύντομα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις