Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπιλ Γκέιτς διαζύγιο: Η πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τη Μελίντα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπιλ Γκέιτς διαζύγιο: Η πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τη Μελίντα

Μπιλ Γκέιτς διαζύγιο: Φοράει ακόμα την χρυσή του βέρα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Μπιλ Γκέιτς, μετά από το διαζύγιο που πήρε από τη Μελίντα. Εθεάθη, το Σάββατο, με παρέα στο πανάκριβο εστιατόριο του Μανχάταν, το οποίο φημίζεται για το σούσι του, «Νobu». Ο ιδρυτής της Microsoft δείπνησε με την κόρη του Φοίβη και τον αγαπημένο της, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Ο 65χρονος Γκέιτς εισήλθε στο εστιατόριο με μάσκα, φορώντας ένα πουκάμισο κι ένα πουλόβερ, σκούρο παντελόνι. Γεγονός αποτελεί ότι φορούσε ακόμα τη χρυσή βέρα του, παρά τον χωρισμό με την Μελίντα. Από την παρέα δεν έλειπαν και οι άντρες προσωπικής ασφάλειας.

Ο Γκειτς φάνηκε να είναι πολύ χαλαρός, και φορούσε ένα φούτερ γύρω από τη μέση τους. Η κόρη του φορούσε ένα κολλητό φόρεμα με έξω τους ώμους και το είχε συνδυάσει με σνίκερς. Μάλιστα, φαίνεται να τους άρεσε πολύ το φαγητό, καθώς ότι περίσσεψε το πήρε μαζί του σε μία λευκή τσάντα.

 Γιατί φορά ακόμα τη βέρα του;

Ο συνιδρυτής της Microsoft συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Επιμελητηρίου Εμπορίου των ΗΠΑ, Σουζάν Κλαρκ για τα μαθήματα που έλαβαν οι πολίτες απ’ όσα βίωσαν από την πανδημία της νόσου COVID-19. Στο βίντεο που κάνει το γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ, φαίνεται ξεκάθαρα η βέρα του. Εκπρόσωπος του 65χρονου δισεκατομμυριούχου ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο της ιστοστελίδας «Insider» για το θέμα, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο. «Ζητάμε χώρο και να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας καθώς αρχίζουμε να πορευόμαστε σε αυτήν τη νέα ζωή», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στο Twitter.

Ο Γκέιτς, ο οποίος εμφανίστηκε με καλή διάθεση στην τηλεδιάσκεψη, συζήτησε για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αποτραπεί μία περαιτέρω κλιμάκωση για τη δημόσια υγεία σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας. «Έχουμε μάθει πολλά που θα μας βοηθήσουν για την επόμενη πανδημία και κάνοντας κάποιες επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη και έπειτα διαθέτοντας εργοστάσια, έχοντας επίβλεψη και μια μεγάλη ομάδα εμπειρογνωμόνων σε παγκόσμια βάση, θα μπορούσαμε να χειριστούμε κάτι τέτοιο χωρίς να υποστούμε τη ζημιά που έπρεπε τώρα να βιώσουμε» δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς, που ήταν ο τελευταίος ομιλητής του διήμερου «Παγκόσμιου Φόρουμ για την Ανάκαμψη της Οικονομίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις