Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Άνω κάτω το Διαφάνι – Κι άλλη εγκατάλειψη για το Δούκα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Άνω κάτω το Διαφάνι – Κι άλλη εγκατάλειψη για το Δούκα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Άνω κάτω το Διαφάνι - Κι άλλη εγκατάλειψη για το Δούκα

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου επεισοδίων τω και οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες δεν λένε να σταματήσουν.  Η κατάσταση με τον Συνεταιρισμό συνεχίζει να φέρνει έντονες συγκρούσεις μεταξύ του Δούκα και της Ελένης, στο μικρό Διαφάνι. Η κίνηση του αδίστακτου Δούκα «ρίχνει» στα πατώματα την Ελένη, η οποία με τεράστια οργή αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει διέξοδο, στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» Ο Κωνσταντής για άλλη μια φορά  συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη με τη διαφορά πως τώρα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Έτσι ο άρχοντας του κάμπου καταφέρνει να χάσει άλλον έναν γιο, ενώ η Πηνελόπη δεν έχει σταματήσει να τον αμφισβητεί. Ο Αλέξης Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Η συγκλονιστική ερμηνεία από Δανδουλάκη και Διδασκάλου

Ξέρουμε ήδη για τους θανάτους, αφού γνωρίζουμε ποιος θα σκοτώσει τον Γραμματικό. Αυτό που μένει να μάθουμε αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Κωνσταντή στον τρίτο κύκλο. Και μέχρι να το μάθουμε και αυτό θα ασχοληθούμε με το σημερινό επεισόδιο. Μπορεί να μην ήταν αρκετά δυνατό και συγκλονιστικό είχε όμως κάποιες σκηνές highlights που μας εντυπωσίασαν. Η καρδιά μας αγαλλίασε όταν είδαμε την Ασημίνα να μιλά και πάλι με τον Νικηφόρο, και με τις throwback σκηνές γυρίσαμε πίσω στο 2019 και στα πρώτα επεισόδια της σειράς, που Ασημίνα ζούσε τον έρωτά της με τον Νικηφόρο. Ωστόσο η σκηνή που μας έκανε σχεδόν να σηκωθούμε από τον καναπέ και να χειροκροτήσουμε, ήταν εκείνη ανάμεσα σε Ανέτ-Μυρσίνη.

Κάτια Δανδουλάκη και Κατερίνα Διδασκάλου απέδειξαν για άλλη μια φορά το τεράστιο υποκριτικό τους ταλέντο και δεν γίνεται να μην τις αποθεώσουμε και να μην τις χειροκροτήσουμε για την ερμηνεία τους. Η Μυρσίνη μας έδειξε για ξανά πόσο κτητική μητέρα είναι, ενώ η Ανέτ με τα λόγια της μας έδειξε ακριβώς το αντίθετο. Και μπορεί στην κόντρα τους στο επεισόδιο να μισήσαμε την Κατερίνα Διδασκάλου που φέρθηκε τόσο απαίσια στην Ανέτ, όμως η Κάτια Δανδουλάκη «δίκασε» με το γάντι τη Μυρσίνη και το Twitter την αποθέωσε για ακόμη μια φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις