Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλιος Κρητικός παιδιά: Μπαμπάς για τέταρτη φορά!
LIFESTYLE

Στέλιος Κρητικός παιδιά: Μπαμπάς για τέταρτη φορά!

Στέλιος Κρητικός παιδιά: Το τέταρτό του παιδί θα αποκτήσεις σε λίγους μήνες ο Στέλιος Κρητικός.

Πολύτεκνος πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο Στέλιος Κρητικός, αφού θα κρατά στην αγκαλιά του το τέταρτο παιδάκι του από την σύζυγό του Κάτια Παπαδοπούλου που είναι έγκυος. Ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Άρη καθώς και μια κόρη, την Κόμισσα από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κάτια, δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του και το τέταρτο παιδάκι του.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο στο instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον Στέλιο Κρητικό να τραγουδά “Τα παιδιά του Πειραιά”. Σε κάθε νούμερο εμφανιζόταν και ένα παιδί του. Όταν ακούστηκε ο αριθμός 4, εμφανίστηκε η Κάτια με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και πάνω ζωγραφισμένος ο αριθμός.

“Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε @mixail_kritikos @aris_kritikos #κόμησσα #! #ΚάτιαΠαπαδοπούλου #1 #2 #3 #4 #children #familytime #mylife #happy #smile”, έγραψε ο Στέλιος Κρητικός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις