Αθήνα

°C

Πέμπτη

17

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Νέες εργασίες στο Καραϊσκάκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Νέες εργασίες στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βελτιώνει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επενδύοντας εκ νέου στη βελτίωση του χλοοτάπητα.

Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεκίνησαν οι ερυθρόλευκοι μόλις δύο ημέρες μετά τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Παρά την ήδη εξαιρετική ποιότητα του χορταριού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της Καραϊσκάκης ΑΕ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών και προχωρούν σε αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Γεώργιος Καραϊσκάκης

 

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ και επιβλέπων τα έργα, Βασίλης Βασιλειάδης, από σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση της ψυχρόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα με τη θερμόφιλη. Μια ποικιλία που είναι πιο ανθεκτική στη ζέστη και την οποία ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να τοποθετήσει τώρα, καθώς έως τον Ιούλιο ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο γήπεδο. Στόχος, μάλιστα, είναι ο αγωνιστικός χώρος να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League. Γι’ αυτό και οι εργασίες αντικατάστασης γίνονται με γοργούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις