Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρανάκης πατέρας: Η θλιβερή εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης πατέρας: Η θλιβερή εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Κυρανάκης πατέρας: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του. «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε μόνη της. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στη συνέχεια δεν ταίριαξαν», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου σήκωσε το βάρος μόνη της, τη θαυμάζω πολύ για αυτό, και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές, αλλά δεν του κρατώ κακία. Έχω πολλά χρόνια να τον δω».

«Οι επιλογές στη ζωή πρέπει να είναι αυτές που θέλουμε και επιθυμούμε. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει τη μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή. Το έχω αισθανθεί. Εγώ τη θαυμάζω. Αυτή ήταν η δική της δύναμη. Είναι μια κατάσταση που την αγκαλιάζεις», προσέθεσε ο κ. Κυρανάκης. «Φυσικά, κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου, και αυτός είναι ένας λόγος που κι εγώ θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Αλλά αυτή η έλλειψη σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν απαντήθηκαν από την αρχή. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση», κατέληξε.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο ρομαντικός γάμος τον Αύγουστο

O Κωνσταντίνος Κυρανάκης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του Ελένη Αθερινού στην Κύθνο., το περασμένο καλοκαίρι Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, ο βουλευτής της ΝΔ, σε ένα γραφικό εκκλησάκι παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, την ωραία Ελένη της καρδιάς του, παρουσία λιγοστών καλεσμένων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο 33χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η 35χρονη δικηγόρος επέλεξαν το νησί της Κύθνου καθώς είχε γίνει ο αγαπημένος προορισμός τα τελευταία χρόνια αφού το επισκέπτονταν κατά τη διάρκεια των κοινών τους διακοπών από την στιγμή που έγιναν ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γνώρισε την Ελένη Αθερινού πριν από 5 χρόνια. Εκείνη εργάζεται ως δικηγόρος σε ναυτιλιακή εταιρία και κατάγεται από το ακριτικό Καστελόριζο. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν συμφοιτητές στην ίδια σχολή σπουδάζοντας στη Νομική Αθηνών. Το 2015 έγινε η γνωριμία τους. Η έλξη, η αμοιβαία συμπάθεια που υπήρξε από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους, αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα ένωσαν τους δύο νέους με τη σχέση τους να εξελίσσεται σε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα ο οποίος επισφραγίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις