Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη ινσταγκραμ: Αποφάσισε να πάει για πικ-νικ
LIFESTYLE

Τούνη ινσταγκραμ: Αποφάσισε να πάει για πικ-νικ

Τούνη ινσταγκραμ: Πώς πέρασε το διήμερό της κάνοντας πικνίκ.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και influencer, Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να πάει για πικ-νικ. Με φόντο ένα ανοιξιάτικο τοπίο, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά πόζαρε με χάρη κάνοντας πικ-νικ την ώρα που απολάμβανε τον καλοκαιρινό ήλιο.

Φορώντας μαντίλα στα μαλλιά της και γυαλιά ηλίου η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks μας αφήνει άφωνους με τις φωτογραφίες της. «Just a normal #picnic» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννη Τούνη έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα και «έριξε» το Instagram

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από μια φωτογραφία κατάφερε να φέρει τον πανικό στα social media. Πόζαρε με μαγιό και έφερε καλοκαιρινή φρεσκάδα στο Instagram. Υποδέχθηκε τον Μάιο και τον νέο μήνα, κάνοντας το πρώτο της μπάνιο. Η εντυπωσιακή influencer μας δείχνει ακόμα μια φορά το καλλίγραμμο κορμί της και αναστατώνει. Την φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό και τα σχόλια «έπεσαν βροχή», όπως ήταν αναμενόμενο.

Ακόμα, μέσω από ένα στόρι στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους που πέρασε φέτος το Πάσχα. Μπορεί να νομίζεις ότι θα πήγαινε Μύκονο, όπως και η ίδια, αλλά προς έκπληξη όλων μας επέλεξε έναν όχι και τόσο κοσμοπολίτικο προορισμό. Η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει επαφή με τον κόσμο. Έτσι, αρχικά ανέβασε ένα στόρι στο οποίο οδηγάει χωρίς να γράφει όμως που πηγαίνει. Μάλιστα, η παρέα της στο βίντεο την χαρακτηρίζει ως γκαζιάρα, ενώ η ίδια τηρεί τα μέτρα προστασίας και φοράει την μάσκα της μέσα στο αυτοκίνητο. Τελικά μας αποκάλυψε πως κατέληξαν στην Ηγουμενίτσα να πίνουν ζεστό τσάι, αντί να βρίσκονται για κοκτέιλ στο νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα έγραψε: «Για Μύκονο πηγαίναμε, αλλά Ηγουμενίτσα καταλήξαμε».

Δείτε ακόμη: 
Ο Σάββας Πούμπουρας «ξαναχτυπά» – Νέο βίντεο μετά από 5 μέρες σιωπής
Σε αναστάτωση η παραγωγή του Survivor 4 – Έρχονται αυξήσεις μισθού για να μην αποχωρήσουν οι παίκτες
Ερωτευμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το γλυκό βίντεο με τον σύντροφό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις