Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος: Το πρώτο τους κοινό βίντεο
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος: Το πρώτο τους κοινό βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος: Το βίντεο που ανέβασε σε story στο Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή, μόνο για εκείνη και τον σύντροφό της.Παρ’όλα αυτά, ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου βλέπουμε τους δύο μαζί για πρώτη φορά. Μάλιστα, πολλές φήμες είχαν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό, που την ήθελαν να είναι έγκυος. Η ίδια της έχει διαψεύσει, ενώ δηλώνει ότι αν συμβεί ποτέ το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, θα το μάθουμε την ημέρα της βάφτισης. Πάντως, η Δήμητρα φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο, και αυτό μόνο της αρκεί.

Στο βιντεάκι που ανέβασε, του βλέπουμε μέσα στο αυτοκίνητο, και ενώ εκείνος οδηγεί εκείνη του δίνει ένα φιλί. Αυτό που μας αφήνει με μια μικρή απορία είναι ότι έχει τοποθετήσει ένα αυτοκόλλητο που γράφει «Happy Mother’s day», δηλαδή «Χαρούμενη ημέρα της μητέρας». Βέβαια, αν λάβουμε υπόψιν ότι το δημοσίευσε εχθές, που ήταν η Μέρα της Μητέρας, τότε μπορούμε να σκεφτούμε ότι με τον τρόπο της ευχήθηκε στην δικιά της μανούλα. Πολλοί είναι εκείνοι, όμως, που αναρωτήθηκαν αν αφήνει κάποιο υπονοούμενο. Σίγουρα, αν είναι κάτι άλλο, θα το μάθουμε στο μέλλον.

Τι είχε δηλώσει για την προσωπική της ζωή

«Δε θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή γιατί η τελευταία μου σχέση είχε καταντήσει σαπουνόπερα στις εκπομπές. Πηγαινοέρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί, παράλληλα με το κέντρο αισθητικής που θα κάνω στην Αθήνα, θα ανοίξω και στη Θεσσαλονίκη. Έχω ήδη νοικιάσει και σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Και ο έρωτας μέσα στη ζωή είναι. Πάνω από όλα όμως είναι η δουλειά. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά και εύχομαι όλος ο κόσμος να γελά και να έχει υγεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις