Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor οικειοθελής αποχώρηση: Ο Ατζούν τάζει τρελά χρηματικά ποσά για να κρατήσει τους παίκτες
LIFESTYLE

Survivor οικειοθελής αποχώρηση: Ο Ατζούν τάζει τρελά χρηματικά ποσά για να κρατήσει τους παίκτες

Survivor οικειοθελής αποχώρηση: Σε δύσκολη θέση η παραγωγή του Ατζούν

Μια άτυπη «επανάσταση» έχουν ξεκινήσει οι παίκτες στο Survivor 4, οι οποίοι βλέπουν το ριάλιτι να κρατάει περισσότερο από όσο αναμενόταν. Σύμφωνα, με τον Αλέξη Μίχα και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν, και ο ΣΚΑΪ θέλουν να κρατήσουν το ριάλιτι επιβίωσης ως τον Ιούλιο. Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες που περνάνε δύσκολα δεν θα γλιτώσουν από τα βάσανα τους τον Ιούνιο, όπως είχε προγραμματιστεί, και αντέδρασαν στην απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτοί που ξεσηκώθηκαν, ενώ ο δεύτερος ζήτησε να αποχωρήσει. Ο Τούρκος παραγωγός για να τους κρατήσει στο παιχνίδι, επισκέφθηκε την ελληνική ομάδα, για να τους πείσει, αυξάνοντας τους τον μισθό. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι είχε δημιουργηθεί θέμα με τα χρηματικά ποσά, που έπαιρναν οι διάσημοι.

Υποσχέθηκε, λοιπόν, πως θα αυξήσει τους μισθούς όλων μέχρι και 100% επί του αρχικού ποσού. Άρα οι χαμηλόμισθοι που αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος που συμφώνησε αμέσως με την πρόταση του Ατζούν, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η πρότασή του. Τέλος, με αφορμή τα τελικά έπαθλα επικοινωνίας, οι οικογένειες των παικτών και συγκεκριμένα του Τζέιμς, της Μαριαλένας και του Ασημακόπουλου, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο!

Γιώργος Λιανός για το σενάριο οικειοθελούς αποχώρησης του Ηλία Μπόγδανου

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 χαρακτήρισε τις φήμες για την αποχώρηση του Ηλία ως «μπούρδες». Στο απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής που πρόβαλε το «Ευτυχείτε’, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να λέει: «Δεν ξέρω αυτά που λένε για τις ρήτρες και τι ισχύει και απορώ πώς τα ξέρουν άλλοι. Δεν έχω δει συμβόλαιο παίκτη ποτέ. Πάντως και για τον Μπόγδανο μπούρδα είναι, δεν ισχύει αυτό που λένε. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δεν την παλεύουν άλλο, αλλά ο Ηλίας ποτέ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις