Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει
ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει

22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει.

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο νεαρός που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρή στη Νέα Σμύρνη. Αυτήν την ώρα ο εισαγγελέας μελετά τη δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία για να αποφανθεί για την άσκηση ποινικής δίωξης. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας. Είναι Έλληνας ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Δείτε ακόμη: Άλλες τρεις γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο φοιτητή ως αυτόν που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ξεκίνησε από την ώρα που η νεαρή αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια της δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 22χρονος να την ακολουθεί μέχρι το σπίτι της. Η ανάρτηση έφτασε τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με τα μηνύματα που δέχθηκε και δημοσιοποίησε αργότερα η νεαρή κοπέλα, δεκάδες χρήστες επικοινώνησαν μαζί της για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός συλληφθείς βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καφετέρια στη Ν. Σμύρνη και έμενε κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.

Πατέρας 22χρονου: Το παιδί μου είναι πολύ καλό και ευαίσθητο

Την ενέργεια του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος ακολούθησε μια κοπέλα, έχοντας έξω από το παντελόνι του το μόριό του, δυσκολεύεται να κατανοήσει η οικογένειά του. «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου.

«Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις