Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναύπλιο παραλία Αρβανιτιάς: Οι πολίτες έκαναν τις πρώτες τους βουτιές
ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο παραλία Αρβανιτιάς: Οι πολίτες έκαναν τις πρώτες τους βουτιές

Ναύπλιο παραλία Αρβανιτιάς: Σήμερα στο Ναύπλιο ο υδράργυρος «χτύπησε» κόκκινο, αγγίζοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Τις υψηλές θερμοκρασίες που πλέον έχουν εγκατασταθεί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα εκμεταλλεύτηκαν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα οι πολίτες στο Ναύπλιο οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους βουτιές στην παραλία της Αρβανιτιάς.

Δείτε ακόμη: Πιο ελεύθερο το φετινό καλοκαίρι: Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Σήμερα στο Ναύπλιο ο υδράργυρος «χτύπησε» κόκκινο, αγγίζοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου, με τους λουόμενους να αναζητούν λίγες στιγμές δροσιάς, κρατώντας βέβαια τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω της πανδημίας. Σημειώνεται ότι και τις προσεχείς ημέρες η καλοκαιρία στο Ναύπλιο αναμένεται να συνεχιστεί με την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Χαμός και στο Ηράκλειο

«Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές θερμοκρασίες να οδηγούν πολλούς κατοίκους του Ηρακλείου στις κοντινές παραλίες. Αν και από σήμερα οι πολίτες έχουν και την επιλογή να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα από τα καταστήματα του Ηρακλείου, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν μια βουτιά.

Στην παραλία του Καρτερού αρκετός κόσμος πήρε μια ανάσα δροσιάς, αφού η σημερινή αργία επιτρέπει της βόλτες σε ακόμα περισσότερους. Να σημειωθεί ότι αυξημένη ήταν η κίνηση και σε παραλίες κοντινών στο Ηράκλειο δήμων, αφού απελευθερώθηκαν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

«Βούλιαξαν» οι παραλίες με… σύμμαχο τον καλό καιρό

Στις παραλίες ξεχύθηκαν για… ηλιοθεραπεία και βουτιές αρκετοί πολίτες της χώρας, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο «κουρασμένος» από τις συνθήκες της πανδημίας, κόσμος, αισθάνθηκε την ανάγκη για χαλάρωση και ξεγνοιασιά και έσπευσε σε παραλίες και εξοχή απολαμβάνοντας στα ανοιχτά, πλέον από σήμερα, καταστήματα εστίασης, έναν καφέ, έναν μεζέ ή το ούζο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις