Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Παλαιολόγου πέθανε: “Έφυγε” ξαφνικά ο γνωστός πανελίστας
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Παλαιολόγου πέθανε: “Έφυγε” ξαφνικά ο γνωστός πανελίστας

Δημήτρης Παλαιολόγου πέθανε: Ο Δημήτρης Παλαιολόγου ήταν γνωστός από τις συμμετοχές του σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Ο πανελίστας και παρουσιαστής Δημήτρης Παλαιολόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών και η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media όπου ο αδερφός του, αλλά και φίλοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. “Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή……Σ’ αγαπώ……παιδί μου”. έγραψε ο αδελφός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία του θανάτου του είναι η ανακοπή καρδιάς. Ο Δημήτρης Παλαιολόγου κυκλοφόρησε δικά του τραγούδια και παρουσίαζε την εκπομπή Palaiologou SHOW στον τηλεοπτικό σταθμό Extra.

O ίδιος είχε μιλήσει στην Αννίτα Πάνια για τη μάχη του με την νευρική ανορεξία. Τραγική ειρωνεία στην είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παλαιολόγου είναι ότι ο ίδιος έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο πατέρας του ήταν ο Γιάννης Παλαιολόγου, μεγάλος δεξιοτέχνης του τετράχορδου μπουζουκιού και συνθέτης τραγουδιών για τον Στράτο Διονυσίου, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τη Ρίτα Σακελλαρίου και άλλους.

Μετά τις χαρούμενες ευχές, το timeline του πλημμύρισε από μηνύματα πένθους.
Δημήτρης Παλαιολόγου: Τα κομμάτια του αν και… ιδιαίτερα, γινόντουσαν viral 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις