Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μεγάλο Σάββατο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μεγάλο Σάββατο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ

Μεγάλο Σάββατο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ

Μετά την Ανάσταση που φέτος θα έρθει πιο νωρίς για όλους, κάθε οικογενειακό τραπέζι σήμερα θα συνοδεύσει το πασχαλινό δείπνο με όμορφες μουσικές και χορούς. Έτσι, τα κανάλια θα δώσουν το μουσικό σύνθημα αυτό το διαφορετικό Πάσχα και μέσα από το πρόγραμμα της τηλεόρασης οι χοροί θα ξεκινήσουν από νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Πάριος, Αδαμαντίδης, Ασλανίδου, Βέρτης και Κουρκούλης τραγουδούν και εύχονται Χρόνια Πολλά. “Ας αρχίσουν οι χοροί” λένε τα κανάλια αυτό το Πάσχα, παρουσιάζοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα και μία σειρά εκπομπών που θα κρατήσουν συντροφιά όλους εκείνους που θα έχουν ανοιχτή την τηλεόραση το βράδυ της Ανάστασης.

Τα τηλεοπτικά προγράμματα σήμερα αναλυτικά:

MEGA

Ο Νίκος Κουρκούλης παίρνει το τιμόνι της διασκέδασης στο Mega και υπόσχεται το Μεγάλο Σάββατο (21.20) ένα πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα. «Κάποιες Νύχτες Με Φεγγάρι», «Τόσα Δειλινά», «Μέρα με τη Μέρα» και «Παίζεις Με Τη Φλόγα» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Νίκος Κουρκούλης.

Μαζί του στη σκηνή η σύζυγός του, Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Ακόμα, ραντεβού στο Mega θα δώσουν ο γνωστός τραγουδιστής και λυράρης από την Κρήτη Νίκος Ζωιδάκης και ο δεξιοτέχνης-λυράρης, Γιώργος Ατματσίδης.

Special Guests ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, οι οποίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του Κουρκούλη «Οι άνθρωποι αλλάζουν». Στα highlights της βραδιάς το αφιέρωμα στην αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου.

ΕΡΤ1

Το Μ. Σάββατο, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ!» (22.00) με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει με καλεσμένο το Θέμη Αδαμαντίδη και το Δημήτρη Κοντολάζο. Μαζί τους ακόμη τραγουδούν οι: Χρύσπα, Χρίστος Αντωνιάδης, Λούκας Γιώρκας, Αφροδίτη Χατζημηνά, Τάνια Καρρά και Βασίλης Μπατής.

Οι αδερφές Στέλλα και Λουκία Βαλάση υπογράφουν την έναρξη της εκπομπής με ύμνους της Μ. Εβδομάδας, ενώ ο Παναγιώτης Λάλεζας απογειώνει το γλέντι υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Στην παρέα και οι Βάνα Μπάρμπα, Άρια Αγάτσα,  Μέμος Μπεγνής,  Γιώργος Παράσχος, Στέλιος Κρητικός,  Ευφροσύνη Κουτσουβέρη κ.ά.

ΑΝΤ1

Με τους αγρότες και τις αγρότισσες από τη Φάρμα να εύχονται Χρόνια πολλά θα ξεκινήσει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (21.10) το εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια (00.10) τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα διανθισμένο με αγαπητές στο κοινό επιτυχίες.

 

ΣΚΑΪ

Εορταστική η ατμόσφαιρα του βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και στον ΣΚΑΪ. Στις 21.15 ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε με αγαπημένους καλλιτέχνες, επιφυλάσσοντας πολύ κέφι και χορό. Μεταξύ των προσκεκλημένων η Πίτσα Παπαδόπουλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Γωγώ Τσαμπά. Ακόμη, Καλό Πάσχα εύχονται η Χρύσα Ρώπα, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Τις ευχές τους δίνουν και δύο ηθοποιοί από τις Άγριες μέλισσες, ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις