Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ποιος σκότωσε την Σάρα σεζόν 2: Έρχεται στο Netflix πολύ νωρίτερα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος σκότωσε την Σάρα σεζόν 2: Έρχεται στο Netflix πολύ νωρίτερα

Ποιος σκότωσε την Σάρα σεζόν 2: Πότε θα την δούμε στο Netflix

Η νέα σειρά του Netflix, “Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;”, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των συνδρομητών και ανακοινώθηκε επίσημα ότι η 2η σεζόν της έρχεται στις 19 Μαΐου. Η σειρά που επικεντρώνεται στην δολοφονία της Σάρας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, και βρίσκεται στο ελληνικό τοπ 10 για πολύ καιρό. Η σειρά ακολουθεί τον Alex Gusman στην αποστολή του να εκδικηθεί την ισχυρή οικογένεια Lazcano που τον παγίδευσε για την δολοφονία της αδερφής του. Ο εντοπισμός του δολοφόνου της αδερφής του αποδεικνύεται δυσκολότερος και πιο περίπλοκος από ότι πίστευε, και ξετυλίγεται ένα κουβάρι μυστηρίου.

Η πρώτη σεζόν του Ποιος σκότωσε τη Σάρα έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαρτίου του 2021. Η σειρά αποτελείται μέχρι στιγμής από 10 επεισόδια 35 – 40 λεπτών περίπου. Προς έκπληξη όλων μας η δεύτερη σεζόν έρχεται νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν θα δούμε τον Alex να κινδυνεύει να βρεθεί ξανά στη φυλακή εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες που μαθαίνει τον οδηγούν στο να πιστέψει πως η αδερφή του δεν ήταν αυτή που νόμιζε. Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του;

 

Bridgerton: Ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν

Με ένα επίσημο γράμμα, η Lady Whistledown μας ενημέρωσε πως η αγαπημένη σειρά του Netflix, Bridgerton θα επιστρέψει για 3η και 4η σεζόν. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν αλλά οι φαν της σειράς θα είναι χαρούμενοι που η σειρά θα βρίσκεται στις οθόνες τους για τα επόμενα 2-3 χρόνια το λιγότερο όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr.

Το Bridgerton επιστρέφει με δεύτερο κύκλο την άνοιξη του 2021

Να υπενθυμίσουμε ότι, το Netflix ανακοίνωσε τον Ιανουάριο πως το Bridgerton επιστρέφει με δεύτερο κύκλο, με την παραγωγή να εκτιμάται πως θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2021 και όπως στα βιβλία της Julia Quinn, το επόμενο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί στον Anthony Bridgerton, που υποδύεται ο Jonathan Bailey. «Θα υπάρξουν πολλοί καταπληκτικοί χαρακτήρες στην σειρά, δεν θα εμβαθύνουμε μόνο στον Anthony… Το στιβαρό σύμπαν που έστησαν οι Shonda [Rhimes] και Chris [Van Dusen] θα επεκταθεί και θα συνεχίσει να σπρώχνει τα όρια με έναν τρόπο ανατρεπτικό. Νομίζω θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα από όσα λατρεύει ο καθένας», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξη στη βρετανική Vogue.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις