Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αντελ κιλά: Εντυπωσίασε στο πάρτι των Oscars με την εμφάνισή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντελ κιλά: Εντυπωσίασε στο πάρτι των Oscars με την εμφάνισή της

Αντελ κιλά: Ανανεωμένη εμφανίστηκε στο πάρτι των Oscars

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Αντέλ, έχει αλλάξει πολύ μετά από την απώλεια 45 κιλών. Πήρε την απόφαση να κάνει την αλλαγή στην εμφάνισή της κάπου στα μέσα του 2019 και μετά από δύο χρόνια εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα. Τη φωτογραφία με την αλλαγή της ανέβασε πέρυσι στο Instagram της την ημέρα των γενεθλίων της και η αλήθεια είναι πως μείναμε πραγματικά άφωνες. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της είναι after party των Oscar όπου και απαθανατίστηκε μετά από μήνες να χορεύει με τον Drake. Σύμφωνα με αναφορές, η 32χρονη Βρετανή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει με stars. Ένας από αυτούς είναι και ο νέος νικητής των Oscar Daniel Kaluuya.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, κατά τη διάρκεια του πάρτι, η Αντέλ εμφανίστηκε με εφαρμοστό λεοπάρ φόρεμα που τόνιζε τη μικροσκοπική μέση της. Έβγαλε κάποια στιγμή τα παπούτσια της και άρχισε να χορεύει ενθουσιασμένη. Η φίλη της τραγουδίστρια, Άμπερ Σαρντέ Ρόμπινσον, η οποία συμπρωταγωνίστησε στην ταινία « Judas and the Black Messiah» με τον Ντάνιελ, ήταν αυτή που ενημέρωσε πρώτη τους θαυμαστές της για την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ξεχώριζε στο πλήθος με ένα εντυπωσιακό λαχανί παλτό με πούπουλα του οίκου LaPointe. Την παρουσία της στο πάρτι, επιβεβαίωσε και ένας εργαζόμενος της εταιρείας Curly Bartender, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram και δείχνει την Αντέλ να είναι η ψυχή του πάρτι, τραγουδώντας το «I’ m Real» της Τζένιφερ Λόπεζ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@portaladelebr)

Πως έχασε τα κιλά

Στο πλαίσιο της αλλαγής του τρόπου ζωής της, η Adele έκοψε το κάπνισμα και άρχισε να πηγαίνει σε γυμναστήριο με τον προσωπικό trainer της.«Δεν πάω σε κάθε ευκαιρία στο γυμναστήριο. Δεν μου αρέσει. Και αν δεν περιοδεύω, συνήθως θα με πετύχεις να τρώω σε κάποιο κινεζικό εστιατόριο», είχε πει η ίδια.

Εκτός από τα πικάντικα φαγητά, τα οποία της είπαν οι ειδικοί να κόψει, για να προστατέψει την φωνή της, η 28χρονη Adele αποκάλυψε ότι σταμάτησε εντελώς να πίνει τσάι, γιατί όταν έπινε κατανάλωνε αρκετή ζάχαρη, οπότε δεν είχε νόημα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις