Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σιωπηλός δρόμος spoiler: Ποιος είναι ο τέταρτος ύποπτος για την απαγωγή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιωπηλός δρόμος spoiler: Ποιος είναι ο τέταρτος ύποπτος για την απαγωγή

Σιωπηλός δρόμος spoiler: Ποιος είναι ο τέταρτος της απαγωγής

Ακόμη δεν προλάβαμε να ησυχάσουμε από τις εξελίξεις στην υπόθεση του όπλου, τις ανώνυμες απειλές στο σχολείο, τη σύνδεση του Μιχάλη και της Θάλειας και την εξέλιξη του Οικονομίδη, ο Σιωπηλός Δρόμος φρόντισε να κλείσει με ένα στοιχείο που μας ανατρίχιασε ίσως περισσότερο από όλα τα άλλα. Πάνω στην απελπισία των γονέων να κλείσουν νωρίτερα την υπόθεση δίνοντας 40 εκατομμύρια ευρώ (από 100 εκατομμύρια που ζητούσαν), είδαν τους απαγωγείς να αυξάνουν τα λίτρα κατά 50 ακόμα εκατομμύρια γεγονός που αποδεικνύει δύο πράγματα.

Είτε απλώς οι απαγωγείς προσπαθούν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, ή απλά στόχος τους είναι ο βασανισμός των γονέων. Και πάνω σε αυτή την υπόθεση, έσκασε η «βόμβα» από τον psycho απαγωγέα ότι υπάρχει και τέταρτος πίσω από την αρπαγή των παιδιών. Ένας τύπος που συνδέεται με τον Μιχάλη, αλλά ενδέχεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης. Ένας τύπος που ψάχνει εναγωνίως εκδίκηση, αλλά ακόμα δείχνει αόρατος. Έχει εμφανιστεί άραγε ή περιμένουμε να ντεμπουτάρει στα επόμενα επεισόδια;

Τι κρύβει ο Βασίλης Τότσης

Μήπως όμως ο δρόμος του είναι τόσο σιωπηλός που δεν μας έχει περάσει καν από το μυαλό η σύνδεσή του με ό,τι βλέπουμε; Αν έπρεπε να κάνουμε μια υπόθεση, ανάμεσα σε τόσα πρόσωπα πιο «σιωπηλός» ύποπτος δείχνει ο Βασίλης Τότσης (Χρήστος Λούλης). Ο λόγος; Λεφτά δεν έχει πολλά όπως ομολόγησε στο τέταρτο επεισόδιο, ο γάμος του έχει διαλυθεί αλλά επιθυμεί να τον ξαναφτιάξει με νύχια και με δόντια, ενώ ταυτόχρονα ένα τρελό βλέμμα ξυπνάει κάθε φορά που βλέπει τον βιολογικό πατέρα της Αριστέας ο οποίος προσπαθεί να επέμβει στην καθημερινότητά του.

Το background του άλλωστε, «γοητευτικός, χαμηλών τόνων, στοργικός που ξεκίνησε από απλός εργάτης και έφτασε ψηλά χάρη στην ευφυΐα του» είναι ένα CV που δεν μπορεί παρά να σου προκαλεί ερωτηματικά και αρκετό μυστήριο. Αλλά όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι βάση και όσων δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, θα μείνουμε άφωνοι όταν μάθουμε τον εγκέφαλο της απαγωγής. Μακάρι.  Μέχρι τότε βέβαια περιμένουμε να ζήσουμε την απόλυτη βεντέτα μεταξύ του Μιχάλη και Νάσου. Δεν θα ξέρουμε ποιανού το πλευρό να πάρουμε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις