Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Καλίσι game of thrones: Ετοιμάζει την σειρά κόμικ «Mother of madness»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καλίσι game of thrones: Ετοιμάζει την σειρά κόμικ «Mother of madness»

Εμίλια Κλαρκ: Ετοιμάζει νέα σειρά κόμικ με όνομα «Mother of madness»

Η Εμίλια Κλαρκ είναι γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο Game of thrones, που αποτελεί μια παγκόσμια επιτυχία, μιας και μετράει 372 βραβεία από τις 595 υποψηφιότητες που έχει λάβει. Ήταν μια τεράστια παραγωγή και οι πρωταγωνιστές του είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους της τηλεόρασης. Η τηλεοπτική Καλίσι, όπως την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά, ή αλλιώς μητέρα των δράκων ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο βιβλίο κόμικ. Η σειρά κόμικ αποτελούμενη από τρία μέρη με τίτλο «M.O.M .: Mother of Madness» γράφτηκε από την ίδια μαζί με τη Μαργκερίτ Μπένετ.

Πρωταγωνίστρια είναι μία τραγουδίστρια που ονομάζεται Maya, η οποία μεγαλώνοντας μαθαίνει ότι διαθέτει υπερδυνάμεις και αποφασίζει να αναπτύξει αυτές τις ικανότητες για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων. Η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε στο EW ότι η σειρά κόμικ περιέχει «πολλά αστεία» σε συνδυασμό με φεμινιστικά αφηγήματα. «Πάντα αποκαλούμε τις μητέρες υπερηρωίδες και μου αρέσει, τι θα συνέβαινε αν ήταν;» είπε. «Τι θα γινόταν αν ήταν πραγματικά υπερηρωίδες;» πρόσθεσε. Λέγοντας περισσότερα για την πρωταγωνίστρια, οι μη επιβεβαιωμένες δυνάμεις της οποίας ενεργοποιούνται από τον εμμηνορροϊκό της κύκλο.

Ποιος ο σκοπός του κόμικ

«Η Maya είχε μια πολύ σκληρή ζωή και βρίσκει τον εαυτό της σε ένα μέρος, όπου όλα όσα την κάνουν μοναδική, τα μισεί και ντρέπεται γι αυτά. Μόνο όταν ανακαλύπτει τις δυνάμεις της αποδέχεται πραγματικά ποια είναι» ανέφερε η ηθοποιός. «Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε όλα τα πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες, να τα ανατρέψουμε και να τα κάνουμε εκείνα που την κάνουν υπεράνθρωπη» είπε.

Η Κλαρκ είπε ότι θέλει οι νέοι αναγνώστες της να δουν ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι ισχυρές και «επιρρεπείς στα λάθη» ταυτόχρονα. «Προφανώς, το βλέπετε πολύ στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, υπάρχουν όλα αυτά τα απίστευτα δυναμικά γυναικεία σόου. Αλλά ένιωθα ότι δεν το είχα δει σε αυτό το είδος τέχνης» είπε. 3«Είναι πολύ προσωπική η εμπειρία που έχουν όλοι με τα κόμικς. Αυτοί είναι χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι και για τους οποίους ενδιαφέρονται βαθιά και συνδέονται μαζί τους. Ήθελα να παρουσιάσω έναν νέο χαρακτήρα και να δω αν οι άνθρωποι συνδέονται με την πρωταγωνίστρια και τον τρόπο με τον οποίο τους επηρεάζει» σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις