Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler τέλος: Έτσι θα τελειώσει η σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler τέλος: Έτσι θα τελειώσει η σειρά

Αγγελική spoiler: Ο σεναριογράφος αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

Ο σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς Αγγελική, Παναγιώτης Ιωσηφέλης, παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη και αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσουμε και το τέλος, σύμφωνα με το «7 Μέρες tv». Ο ίδιος τόνισε ότι προσπάθησε να δώσει υπόσταση σε όλους τους χαρακτήρες της σειράς. «Ο χαρακτήρας της Αγγελικής είναι επίσης πολύπλοκος. Είναι μία πολύ πληγωμένη γυναίκα. Έχει ως στόχο να δουλέψει στο κτήμα γιατί επιθυμεί να κάνει τους θύτες της να πονέσουν. Δεν σκόπευε να τους σκοτώσει. Ούτως ή άλλως, το έγκλημα που έχουν διαπράξει έχει παραγραφεί. Θέλει, ωστόσο, με κάποιον τρόπο να ησυχάσει και αναζητά αυτή τη λύτρωση. Όλοι οι χαρακτήρες ταλανίζονται από αντιφάσεις, απλώς θεωρώ ότι η Αθηνά και η Αγγελική είναι οι πιο δύσκολοι.

Ο Παύλος έχει χαμηλή εκτίμηση. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την συνθήκη, οπότε προκαλεί προβλήματα. Ο Νικόλας, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις ενοχές του, ξεσπά στα ναρκωτικά και πλέον καλείται να ενηλικιωθεί. Στην περίπτωση του Δημήτρη υπήρχε μία γενετική παρακαταθήκη προς το έγκλημα. Ο Στέφανος μεγάλωσε ως αφεντικό. Είναι ένας σοβαρός, καθαρός τύπος, εγκλωβισμένος στην εικόνα του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει παρορμητικά. Νιώθει ότι σχεδόν δεν του επιτρέπεται.»

Τι άλλο θα δούμε στη σειρά

Τελικά όλα θα μπουν στην θέση τους. όσοι χαρακτήρες έχουν κακοποιηθεί στο τέλος θα δικαιωθούν.  Ο Στέφανος θα κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική και εκείνη θα δεχτεί αφού είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Αν και η οικογένεια δεν την θέλει τελικά θα την αποδεχτεί αφού δεν θέλουν να κάνουν στον Στέφανο. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η Δανάη που είναι επίσης κομμάτι τους.
Η οικογένεια των Αργυρών μαθαίνει ότι η Δανάη είναι παιδί της Αγγελικής. Η Αγγελική θα ζήσει και θα δικαιωθεί στο τέλος της σειράς. Ο Δημήτρης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει. Την Τζένη την περιμένει τιμωρία ανάλογα των πράξεων της.  Ο Μιχάλης στο τέλος θα αποδεχθεί εν μέρει ότι είναι γιος τους Αργυρού, αλλά είναι πολύ θυμωμένος και θα προσπαθήσει να εκδικηθεί ορισμένους από την οικογένεια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις