Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Αυτοί κερδίζουν, ποιοι οι υποψήφιοι
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Αυτοί κερδίζουν, ποιοι οι υποψήφιοι

MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Οι νικητές θα απολαύσουν ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef θα μάθουμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας. Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Διονύσιο που είχε στα χέρια του τα πλεονεκτήματα να επιλέγει ως αρχηγός της αντίπαλης ομάδας τον Τζιοβάνι, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους επέλεξαν τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Ο Διονύσιος διάλεξε για την ομάδα του τους, Νίκο, Ανούς, Ιωάννη και Αλέξανδρο, ενώ ο Τζιοβάνι τους Παναγιώτη, Μαρίνα, Λία και Παύλος. Η Μαργαρίτα μετά από την απόφαση του Διονύσιου έμεινε στον εξώστη παρακολουθώντας την δοκιμασία.

Δείτε ακόμη: Μαρία Masterchef: «Με φλέρταρε ο Ιωάννης αλλά είμαστε φίλοι»

Στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης που αξιολόγησαν τα πιάτα θα ανακοινώσουν τις δοκιμασίες στο συμβούλιο για να προκύψει η νικήτρια ομάδα. Οι νικητές θα απολαύσουν ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν για την ασυλία σε μια δοκιμασία που μοιάζει αγώνας δρόμος. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της ηττημένης ομάδας θα πρέπει να φτιάξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πολλά και συνάμα σωστά τηγανιτά αυγά. Πρόκειται για μια δοκιμασία που είχαμε δει και στο περσινό MasterChef όταν και η αγωνία είχε χτυπήσει…κόκκινο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η ομάδα του Διονύση, με τον Ιωάννη, τον Αλέξανδρο και την Ανούς και τον Νίκο να είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας. Το πρώτο πιάτο που παρουσίασαν οι κόκκινοι εντυπωσίασε τους κριτές. Κάπως έτσι η μπλε ομάδα θα οδηγηθεί σε δοκιμασία αποχώρησης με τα αυγά, εκεί όπου ένας παίκτης θα κερδίσει την ατομική ασυλία και αυτός με την χειρότερη προσπάθεια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος και θα φορέσει την μαύρη ποδιά. Μάλιστα ο παίκτης που αποχωρήσει από το MasterChef 5 θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, γιατί πολλοί πίστευαν ότι θα φτάσει μέχρι την πεντάδα και γιατί όχι στον μεγάλο τελικό. Αλλά δεν είναι ούτε εκεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις