Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Κοτζιάς Facebook: Ο Μαρκ… τον μπλόκαρε ξανά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Κοτζιάς Facebook: Ο Μαρκ… τον μπλόκαρε ξανά

Νίκος Κοτζιάς Facebook: Τιμωρία από το facebook ενημέρωσε πως δέχθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς ποινή του επιβλήθηκε

Την τιμωρία του από το Facebook έκανε γνωστή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του, το facebook τον μπλόκαρε, χωρίς να διευκρινίζει ποια τιμωρία του επεβλήθη, εφόσον μπορεί και ποστάρει και ο λογαριασμός του είναι ανοιχτός. “Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες με μπλοκάρει το Facebook. Οι άνθρωποι δεν παίζονται”, έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς, με τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν λόγο στα σχόλια τους για “χούντα”.

Η ανάρτηση για τον καβγά Δένδια-Τσαβούσογλου και η “Ομάδα αλήθειας”

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Facebook, αφορούσε και τη συνάντηση και τον έντονο διάλογο του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Παρά την ομόθυμη υποστήριξη στον υπουργό Εξωτερικών για την αποφασιστική του στάση απέναντι στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δηλώνει απογοητευμένος.

Και θέτει ερωτήματα προς τον υπουργό Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο facebook:

“Για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις. Δεν εξήγησε, όμως: ήταν αυτός ο σκοπός ταξιδιού του;” ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.

“Πέτυχε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό και αν ναι σε ποιο βαθμό; Ή ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και τα εσωκομματικά της Ν.Δ.;” διερωτήθηκε ο κ. Κοτζιάς.

Σημειώνεται πάντως από πολιτικούς παρατηρητές ότι στην πρώτη παράγραφο της ανάρτησής του, ο κ. Κοτζιάς εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι μετά από 20 μήνες, μόνο χθες ο κ. Δένδιας, απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις. Διαφαίνεται δηλαδή η απαίτηση του κ. Κοτζιά για δυναμική απάντηση στις τουρκικές απαιτήσεις. Οταν αυτό έγινε, και μάλιστα επι τουρκικούς εδάφους, διατυπώνεται όμως άλλη ερώτηση.

“Πέτυχε κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό;”.

Για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις. Δεν εξήγησε,…

Στη συνέχεια αναφέρεται σε μια ανάρτηση της “Ομάδας Αλήθειας” από έναν διάλογο δικό του με τον Τσαβούσογλου. “Η “ομάδα αλήθειας της ΝΔ” έβγαλε ένα φιλμάκι από επίσκεψη μου σε Σμύρνη την ώρα που συνομιλώ με Τσαβούσογλου, ενώ πέταξαν αεροπλάνα από πάνω από το Προξενείο. Τότε μου λέει πειραχτικά ο Τσαβούσογλου “μη φοβάσαι δεν έχουν κακό σκοπό”. Εκεί το σταμάτησαν το φιλμάκι. Δηλαδή, έφαγαν την άμεση απάντηση που έδωσα διακόπτοντας τον συνομιλητή μου, στον οποίο λέω με χαμόγελο, “εσύ να ανησυχείς γιατί έφερα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία”. Δεν αντέχουν την αλήθεια, το έχουν πια στο DNA να την ξεφτιλίζουν”, αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις