Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και γλυκά: Ποια είναι τα αγαπημένα τους
PLUS

Ζώδια και γλυκά: Ποια είναι τα αγαπημένα τους

Ζώδια και γλυκά: Tο καθένα έχει το δικό του γλυκό «κόλλημα».

Υπάρχει ζώδιο που δεν του αρέσουν τα γλυκά; Ίσως ναι. Δεν έχουν όλα τα ζώδια την ίδια αγάπη. Ένας τοξότης για παράδειγμα δεν θα τρέξει να φάει ένα γλυκό. Δεν τρελαίνεται. Πάμε λοιπόν να δούμε λίγο πιο αναλυτικά ποια ζώδια είναι ερωτευμένα με τα γλυκά.

Δείτε ακόμη: Πώς θα καταλάβεις πανεύκολα αν είναι ερωτευμένος ή όχι…

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δεν θα μπορούσε να μην είναι δυναμικό θέλοντας να είναι πάντα πρώτο σε όλα. Ο παρορμητισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως επίσης και ότι μπορεί να πάρει μια απόφαση ζωής με τον ίδιο τρόπο και χρόνο, όπως το τι θα φάει για μεσημέρι. Επειδή όμως τον απασχολεί πολύ ο χρόνος που θα ξοδέψει για να απολαύσει το γεύμα του ή ένα γλυκό, έχω επιλέξει για τα κριαράκια μας ένα γλυκό με έντονη γεύση που θα τους καλύψει με την πρώτη κουταλιά και με λίγες θερμίδες:

Μια γεύση λοιπόν από μια γκαλετ με κεράσια και σοκολάτα θα λέγαμε πως είναι ό,τι καλύτερο για τις απαιτήσεις αυτού του ζωδίου!

Καρκίνος

Πιστά, ευαίσθητα, συναισθηματικά… Σε ό,τι αφορά τις γεύσεις τους όμως είναι αρκετά προσεκτικοί και λεπτεπίλεπτοι! Λατρεύουν τα πρωτότυπα όπως και τα γαλακτοειδή για αυτό και νομίζω πως ένα γαλακτομπούρεκο θα το τιμούσαν δεόντως!

Λέων

Εδώ έχουμε να κάνουμε με αγάπη για τα γλυκά, όπως και για την ζωή και πιο συγκεκριμένα, την καλή ζωή, που αναζητά με το αστείρευτο πάθος του! Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου με κυριότερα χαρακτηριστικά την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία δεν θα μπορούσε να είναι συμβιβαστικός στις γεύσεις του. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε κάτι πληθωρικό τόσο στην παρουσίαση του, όσο και στην γεύση του: τούρτα μιλφειγ με σαντιγί και πολλές πολλές φράουλες!

Παρθένος

Εγκρατής, εκλεκτικός, δοτικός, εξυπηρετικός αν και αρκετές φορές επικριτικός με τους άλλους. Ο σκοπός του όμως δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετος και δίνει παραπάνω σημασία στην λεπτομέρεια και στην τάξη. Είμαι σίγουρη πως θα αφήσουμε ικανοποιημένα τα παρθενάκια μας με ένα εκμεκ κανταΐφι, απλά σερβιρισμένο αλλά με αγνά και φρέσκα υλικά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις