Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: Απίθανο να προλάβει το ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: Απίθανο να προλάβει το ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Σένκεφελντ: Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Παναθηναϊκός έστρεψε από σήμερα την προσοχή του για το ντέρμπι της Τέταρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμος ούτε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Επίσης, θεραπεία έκανε και ο Χατζηγιοβάνης, ενώ το ειδικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, επιθετική τακτική και σπριντ.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έμειναν εκτός προληπτικά οι Σάντσες και Πούγγουρας. Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης, όπως όλα δείχνουν, ο Ρουμάνος τεχνικός θα κατεβάσει το τριφύλλι με δίδυμο στα στόπερ τους Πούγγουρα – Βέλεθ.

Δεσύλλας: «Ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, πως θα διαχειριστεί την πίεση απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του αύριο απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος και σε άλλες περιπτώσεις, όπως με τον ΠΑΟΚ, τα έχει καταφέρει καλά. Στα προηγούμενα ματς, όμως, ήξεραν όλοι πως υπήρχε χρόνος για να διορθώσουν την κατάσταση, αλλά τώρα δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Είναι τόσο απρόβλεπτος φέτος ο Παναθηναϊκός, που δεν ξέρει πώς θα διαχειριστεί την πίεση. Θα γίνει θηλιά στο λαιμό ή μαχαίρι στα δόντια;», ανέφερε.

Όσο για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Λάζλο Μπόλονι, είπε: «Θα λείψει ο Σένκεφελντ, αλλά επιστρέφει ο Πούγγουρας από την τιμωρία του. Λογικά δεν θα δούμε εκπλήξεις, με τον Νιάς να επιστρέφει στο κέντρο δίπλα σε Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις