Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη ανάρτηση με τον σύντροφό της στο instagram
LIFESTYLE

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη ανάρτηση με τον σύντροφό της στο instagram

Survivor - Άννα Μαρία Βέλλη: Η γνωστή YouTuber αγκαλιά με τον σύντροφο της, μετά την έξοδο της από το παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον σύντροφό της, μετά την έξοδο της, από το παιχνίδι επιβιώσης. Η γνωστή YouTuber και ηθοποιός απαντά με αυτόν τον τρόπο στις φήμες, που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Αρκάδιο Σβολάκη. Ακόμη, αποδεικνύει στο κοινό της ότι τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην συμπαίκτη της, Νίκο Μπαρτζή, αλλά είναι μόνο φίλοι. Στην φωτογραφία με τον σύντροφο της και φόντο την Ακρόπολη, η Άννα Μαρία Βέλλη αστειεύτεται για το βάρος της μετά το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ο φακός αποτυπώνει ξεκάθαρα την ευτυχία του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη: Όταν η Ράνια Τζίμα ζήτησε από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να χωρίσουν (vid)

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Δείτε τη φωτογραφία:

Άννα Μαρία Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη: Τι αποφάσισε να κάνει μετά το Survivor;

Η Άννα Μαρία Βέλλη κατά τη συμμετοχή της στο  Survivor αδυνάτισε πολύ. Η γνωστή YouTuber με την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και την εμφάνισή της στο «Love It» δεν θύμιζε σε τίποτα την κοπέλα που είδαμε στο Survivor. H Άννα Μαρία Βέλλη μπήκε 55 κιλά και έχασε 7 κιλά μέσα στο παιχνίδι, όμως πια πήρε κιλά και ζυγίζει 60 κιλά. «Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω», είχε αποκαλύψει η ίδια σε story της στο Instagram.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία που δείχνει στο κοινό της, ότι πάχυνε

Άννα Μαρία Βέλλη

Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε πριν λίγες μέρες στα social media δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα από τα αγαπημένα της τζιν, πριν και μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και η διαφορά είναι μεγάλη! Μετά το ριάλιτι επιβίωσης η Άννα Μαρία Βέλλη έχει αποκτήσει κοιλιά και είναι σαν να είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πολλοί followers της της έγραψαν καλή λευτεριά! Έτσι λοιπόν αφού μάλλον το παράκανε μετά το Survivor, η γνωστή Youtuber αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε διατροφολόγο, με σκοπό να χάσει κάποια από τα κιλά που πήρε, σύμφωνα με το in.gr. Με σωστή και υγιεινή διατροφή, η Άννα Μαρία Βέλλη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα κιλά της και να μη βάλει κι άλλα. “Αυτή είναι η αγαπημένη μου διατροφολόγος! Την γνώρισα κάποια χρόνια πριν στην προσπάθεια μου να βάλω κιλά… στη μετά Survivor εποχή ο στόχος είναι να μη βάλω άλλα!” σχολίασε στα InstaStories της.

Άννα Μαρία Βέλλη

Δείτε ακόμη:

Σπαλιάρας: «Αν μάθετε τι έχει συμβεί στο Survivor, θα αλλάξετε γνώμη για κάποιους»
Η μεγάλη επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου που είχαν απορρίψει 7 τραγουδιστές
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε – Αγώνισμα για “αγρίους”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις