Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελαρίδης: Όταν του ζήτησε να χωρίσουν
LIFESTYLE

Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελαρίδης: Όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Ράνια Τζίμα - Γαβριήλ Σακελαρίδης: Δείτε τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό και εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελαρίδη. Η ίδια αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έκλεισε το Mega και ο σύζυγός της παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και την στιγμή που του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Bρεθήκαμε στο κενό χωρίς κανέναν μισθό στο σπίτι. Συνέπεσε όλο αυτό και με τον ερχομό του παιδιού. Η μικρή είναι κλώνος του Γαβριήλ. Αν μας δεις μαζί δε θα καταλάβεις ότι έχουμε συγγένεια με την κόρη μου. Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη.

Δείτε ακόμη: Ράνια Τζίμα: Ο πατέρας της που την έλεγε “χαζό” και ο Γαβριήλ, ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας

Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν πάρα πολύ ξινή όταν ήρθε, απαίσια, φρικτή όταν ήρθε… Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό. Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε πως μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Tzima (@rania.tzima)

Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο

Όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήμασταν μαζί. Δεν ήταν καθόλου ωραία. Μπορεί να ήταν και τρία 24ωρα που δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Δεν προλάβαινε να πάρει ούτε τηλέφωνο… Το βράδυ που μου είπε να είμαι ψύχραιμη, γιατί θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο, του είπα «Γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία». Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο. Του το είπα πως υπάρχει θέμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος στο πολιτικό ρεπορτάζ… Έγιναν προσπάθειες για να χάσω τη δουλειά μου εκείνη την περίοδο» ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις