Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 18/4/21: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 18/4/21: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Survivor spoiler σήμερα 18/4/21: Βλέπουμε από το τρέιλερ πως και πάλι το αγώνισμα δεν θα είναι απλό, ούτε εύκολο.

Survivor spoiler σήμερα 18/4/21: Όσο προχωρά το Survivor τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως τα έπαθλα θα είναι πλέον πλουσιότερα, τη στιγμή που παίκτες μετά από τόσες εβδομάδες στο νησί δείχνουν να έχουν συνηθίσει την πείνα. Την ίδια στιγμή, καθώς πλησιάζουμε προς τον τελικό του διαγωνισμού πρέπει να… ξεχωρίσουν οι καλοί από τους πολύ καλούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα Κυριακή θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ διαφορετικό αγώνισμα. Πολύ δύσκολος αγώνας. Από το Survivor τρέιλερ βλέπουμε πως είναι άρση βαρών. Το ενδιαφέρον είναι πως θα αγωνιστεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor spoiler 18/4/21: Ποιοι κερδίζουν στο αγώνισμα επάθλου

Μάλιστα και σε αυτό το αγώνισμα νικητές του επάθλου φαγητού θα είναι οι Μπλε. Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα ο αγώνας θα είναι «ντέρμπι» με τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη με 10-7.

Survivor spoiler 18/4/21: Trailer

Survivor spoiler: Απείλησαν να αποχωρήσουν Τζέιμς και Μπάρτζης

Λογικό είναι μετά από τόσο καιρό παραμονής στο νησί της Καραϊβικής, η κούραση και οι κακουχίες να δημιουργούν εύκολα εντάσεις- πολλές από αυτές έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα, άλλες, και ίσως οι πιο σοβαρές, έμειναν κρυφές. Μια από αυτές συνέβη πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το παιχνίδι. Το πρόβλημα αυτή τη φορά είχε ξεκινήσει μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά. Μετά λοιπόν από όσα είχαν γίνει, είχαν τοποθετηθεί σωματοφύλακες στην παραλία, προκείμενου να προσέχουν τους «άτακτους» Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια τόσο των Κόκκινων όσο και των Μπλε.

Κάποια στιγμή, οι σωματοφύλακες αυτοί κατηγόρησαν στην Παραγωγή τους Έλληνες συνεργάτες της Acun Medya ότι έδιναν κρυφά φαγητό στους παίκτες! Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι είχαν αδιάσειστες αποδείξεις αφού τους είχαν βιντεοσκοπήσει με τα κινητά τους. Τελικά, όμως αυτό που έδειχναν τα επίμαχα βίντεο ήταν να τους δίνουν καρύδες, κάτι που δεν παραβίαζε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας znews.gr, αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μια μεγάλη έκρηξη από δίδυμο Νίκου Μπάρτζη – Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι απείλησαν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι αν δεν απομακρύνονταν οι ξένοι σωματοφύλακες που είχαν εχθρική στάση απέναντί τους. Ο Ατζούν, μόλις πληροφορήθηκε για τις απειλές των παικτών της μπλε ομάδας, εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος στο Συμβούλιο του νησιού και τους είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις δεν είναι αποδεκτές και όποιος δεν συμμορφωθεί μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παρά τη φαινομενικά αδιάλλακτη και αυστηρή στάση του μπροστά στους παίκτες, η εντολή που δόθηκε ήταν διαφορετική, αφού η παραγωγή κλήθηκε να ηρεμήσει τον Νίκο και τον Τζέιμς απομακρύνοντας τελικά τους bodyguards. Σύμφωνα πάντα με το znews.gr, εκεί μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους πληροφορήθηκαν ότι είναι αρκετά δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, γεγονός που τους ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Survivor: Χαμός στα social media από τις κομμένες σκηνές που δεν είδαμε για τον James

Survivor Spoiler: Φήμες για… ξεμάλλιασμα (σχεδόν)

Άγριο σκηνικό πίσω από τις κάμερες μετά το τέλος του τελευταίου αγωνίσματος, με έπαθλο την επικοινωνία, στο Survivor. Πρωταγωνίστριες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη! Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες δεν είναι στην καλύτερή της φάση, ενώ η αποχώρηση του Σάκη από την ομάδα της έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα. Χτες έγινε γνωστό πως ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου στο παιχνίδι, ενώ σήμερα έρχεται στο φως η επιθυμία της να μετακομίσει στη κόκκινη ομάδα. Η Μαριαλένα γνωρίζει πολύ καλά πως αποτελεί ξένο σώμα για την μπλε ομάδα και το βγάζει προς τα έξω. Όπως αναφέρει το athensmagazine.gr, δεν είναι λίγες οι φορές που το λέει ανοικτά ενώ η επίθεση που της έκανε η Ελένη Χαμπέρη, μπροστά στις κάμερες και σε συμπαίκτες και αντιπάλους δεν έμεινε… ατιμώρητη.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μετά το τέλος του αγωνίσματος και όταν οι δύο ομάδες πήγαν στην παραλία η Μαριαλένα ήταν έξαλλη με την συμπαίκτριά της. Την κατηγόρησε ευθέως πως είπε ψέματα και πως ποτέ εκείνη δεν προσπάθησε να «μαγειρέψει» ψηφοφορίες για να βγει υποψήφιος ο Τζέιμς Καφετζής όπως την κατηγόρησε ευθέως η Ελένη! Μάλιστα η Μαριαλένα την κατηγόρησε ανοικτά πως το κάνει όλο αυτό για να βγει υποψήφια η ίδια, μόλις δεν έχουν ατομική ασυλία οι γυναίκες, για να την γλιτώσει η Ελένη και να φτάσει μέχρι τον τελικό!

«Είσαι ξεφτιλισμένη. Προσπαθείς να με διαβάλεις για να μείνεις μόνη γυναίκα στην ομάδα και να φτάσεις μέχρι το τέλος! Δεν θα σου περάσει»! Αυτά φαίνεται να ήταν τα λόγια της Μαριαλένας, η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει στην Ελένη και η τελευταία να την ειρωνεύεται και να κάνει πως δεν την ακούσει! Μάλιστα στο σκηνικό μπλέχτηκαν και άλλοι παίκτες προκειμένου να της χωρίσουν πριν πιαστούν μαλλί με μαλλί!

Survivor: Τα σχόλια της Γερμανού για τον Αλέξη Παππά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις