Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση 16/4: Εκτός παιχνιδιού ο Στέφανος, τα δάκρυα και οι μπηχτές
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση 16/4: Εκτός παιχνιδιού ο Στέφανος, τα δάκρυα και οι μπηχτές

MasterChef 5 αποχώρηση 16/4: Τρεις νικητές περασμένων σεζόν επέστρεψαν στο MasterChef 5 για να δυσκολέψουν τους παίκτες.

Το Μasterchef της Παρασκευής ήταν μία διαδικασία για γερά νεύρα με τον Στέφανο τελικά να αφήνει την ποδιά του στον πάγκο και να αποχωρεί.

Δείτε ακόμη: Διονύσης και Ανούς ζουν τον έρωτά τους στο MasterChef 

Οι παίκτες δημιούργησαν ζευγάρια, με τον Αλέξανδρο να επιλέγει την Κωνσταντίνα, τον Νίκο τον Αντώνη και έτσι αναγκαστικά η Μαρία ήρθε σε αντίπαλη θέση με τον Στέφανο. Τρεις νικητές περασμένων σεζόν επέστρεψαν στο MasterChef 5 για να δυσκολέψουν τους παίκτες και να δημιουργήσουν ξεχωριστά πιάτα για αντιγραφή. Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης έβαλαν δύσκολα στους παίχτες.

Τα δυο πρώτα ζευγάρια θα διαγωνιστούν σήμερα ενώ η Μαρία και ο Στέφανος τελευταίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν χθες και να αντιγράψουν ένα πιάτο του Σταύρου Βαρθαλίτη μέσα σε 60 λεπτά. Ενα ντελικάτο μπαρμούνι με μία κροκέτα πατάτας. Οι κριτές βρήκαν εξαιρετικό το πιάτο της Μαρίας που συγκέντρωσε 32 βαθμούς έναντι του Στέφανου με 28.

«Είναι άβολο να είσαι μέσα και να κινδυνεύει η θέση σου. Ήταν και οι δύο πολύ καλές προσπάθειες. Δεν κρίνεται τίποτα από ένα πιάτο» σχολίασε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. «Δεν θα άλλαζα τίποτα. Η κάθε επιλογή έχει και μια κακή πλευρά» τόνισε ο Στέφανος και έβγαλε την ποδιά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις