Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη – Λάμπρος: “Σύννεφα” στην σχέση τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη – Λάμπρος: “Σύννεφα” στην σχέση τους

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη - Λάμπρος: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Ant1 “Άγριες Μέλισσες”. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV περιμένουμε να δούμε ένα σοκαριστικό φινάλε στο σίριαλ. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Η ζωή για τον Λάμπρο και την Ελένη δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι δυο τους χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά για να είναι επιτέλους μαζί. Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη, η Ελένη είναι επιτέλους έτοιμη να αφήσει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της πίσω και να ακουμπήσει με όλη της την καρδιά πάνω στον άνδρα που αγαπούσε από παιδί. Μοναδικό – αλλά μεγάλο – αγκάθι στη ζωή τους, η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα και, φυσικά, η μάχη για τον μικρό Σέργιο, που δείχνει να χάνεται.

Δείτε ακόμη: Η Ζορζέτ από τις “Άγριες Μέλισσες” ποζάρει με την αδερφή της στο instagram

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη προσπαθεί να ενώσει ξανά τις αδερφές της

Η Ελένη προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να ενώσει ξανά τις αδερφές της, όμως, καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πάνω κι από τις τρεις τους κρέμεται η απειλή του μεγάλου τους μυστικού. Η Ελένη γνωρίζει ότι αυτό που θέλει περισσότερο ο Λάμπρος είναι ένα παιδί και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να του το χαρίσει. Ο μεγάλος φόβος είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο κορμί της. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσοι λίγοι.

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης… Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με το Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει παρά το φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η απόφαση της Ασημίνας

Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών… Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους για την απόφαση της Πηνελόπης να χωρίσουν αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της… Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για Προύσαλη και Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 127: Trailer

Δείτε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στη σειρά
La Casa De Papel: Στα… όπλα η Τόκιο για τον 5ο κύκλο
Το Elite επιστρέφει -Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις