Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την επικαιρότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας επικαιρότητας.

Μια μεγάλη υπόσχεση προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Ανδρεάς Λοβέρδος, που θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ όταν θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Να ξανακάνει τα ποσοστά του κόμματος πολύ μεγάλα, ώστε το κόμμα να διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην διακυβέρνηση της χώρας. Η υπόσχεση παραμένει και οι ψηφοφόροι δεν ξεχνούν!

Ο Γιάννης Ντσούνος

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Για μια ακόμη φορά η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 επέλεξε να φορέσει ένα παραδοσιακό ένδυμα εμπνευσμένο από την επανάσταση του 1821 σε δημόσια εμφάνισή της. Αυτήν τη φορά συμμετείχε ως ομιλήτρια στην συνέντευξη Τύπου με θέμα «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά». Η κα. Αγγελοπούλου ξεναγήθηκε στην έκθεση και φωτογραφήθηκε μπροστά από την διάσημη ταπισερί «Σχολή των Αθηνών», που δάνεισε στην ελληνική Βουλή η Γαλλία.

Αγγελοπούλου

Παραπολιτικά: Μάχη στα social

Και στα social media θα δίνει στο εξής τις πολιτικές του μάχες απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ, αφού μια ομάδα νέων ανθρώπων θα δραστηριοποιείται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Οι νέοι θα είναι εθελοντές και θα βρίσκονται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος Παναγιώτη Βλάχου.

Παραπολιτικά: Ευχές με τούρτα

Μια τούρτα έκπληξη επεφύλασσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στην σύζυγό του Πόπη, που είχε τις προηγούμενες ημέρες τα γεννέθλιά της. Η κα Καλαϊτζή έσβησε τα κεράκια της τούρτας όχι μόνο με τον σύζυγό της, αλλά και τον πολυαγαπημένο τους γιο Γιάννη. Πολύχρονη να ευχηθούμε.

Χατζηδάκης

 

Παραπολιτικά: Σιδερένιος

Νικητής βγήκε από την μάχη με τον κορονοϊό ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και τώρα παρακολουθεί ένα πρόγραμμα σε κέντρο αποκατάστασης με στόχο την γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του. Μεταξύ των εκατοντάδων που επικοινώνησαν μαζί του όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν η κα Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Καλή επάνοδο και σιδερένιος να ευχηθούμε.

Γρηγοράκος

 

Εμβολιάστηκε

Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 64-69, εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους στα social media. «Ένα είναι το μήνυμα: Εμβολιασμός», έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου κάτω από την φωτογραφία του την ώρα του εμβολιασμού.

Παπανδρέου

 

Τζόκινγκ

Σε χαλαρό τρέξιμο αναλώνεται κάποια πρωινά της εβομάδας ο Αλέξης Τσίπρας με στόχο να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να χάσει ίσως και κάποια παραπανίσια κιλά. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τρέχει στο Ολυμπιακό Στάδιο και, όπως όλα δείχνουν, αρχίζει να του αρέσει η γυμναστική.

Στούντιο

Ένα δικό του στούντιο απέκτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κτίριο της Κουμουνδούρου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο και απόλυτα λειτουργικό, από τον οποίο θα μπορούν να παραχωρούνται συνεντεύξεις στελεχών, αλλά και θα γίνονται διαδικτυακά ή και δια ζώσης αργότερα οι ενημερώσεις των πολιτικών συντακτών.

Ομιλία για το 1821

Σε μια από τις πολλές ομιλίες του για την επανάσταση του 1821 ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στην Ηλεία, όπου ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σημαντικά πρόσωπα της περιοχής. Ανάμεσα σε αυτούς, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε τον πρώην υπουργό Θανάση Κανελλόπουλο, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ζαφειρόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα.

Διαβάστε ακόμη

Όχι πανηγυρισμούς και εξάρσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις