Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού παιδιά: Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού παιδιά: Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram

Δούκισσα Νομικού παιδιά: Η λαμπερή παρουσιάστρια σε μία συγκινητική φωτογραφία στο instagram.

Η μαμά Δούκισσα Νομικού αγκαλιά με τα δυο μικρά παιδιά της φωτογραφίζονται τρυφερά με το σπίτι γεμάτο παιχνίδια. Υπάρχουν τόσα πολλά, που θα λέγαμε ότι επικρατεί ο κακός χαμός στο σαλόνι της παρουσιάστριας του Super Makeover.Η όμορφη μαμά Δούκισσα Νομικού όπως έχει πει και η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, αλλά και σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς, αφιερώνει μπόλικο χρόνο στα παιδιά της.

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Δείτε ακόμη: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Θλίβομαι, τον λυπάμαι»

Έτσι λοιπόν, όπως κάνουν όλες οι μαμάδες και εκείνη έχει μαζέψει τα πάντα από το σαλόνι της, έχει στρώσει παζλ αφρολέξ στο δάπεδο και έχει απλώσει τα παιχνίδια των παιδιών της για να μπορούν να παίζουν όποτε τους έρθει η διάθεση. Μαμά και παιδιά φτιάχνουν παζλ, κατασκευάζουν μικρά αριστουργήματα με τουβλάκια, ξαπλώνουν, χουζουρεύουν, ζωγραφίζουν και άλλα πολλά. Η Δούκισσα είχε δημοσιεύσει αυτή την μοναδική φωτογραφία που έδειχνε τον υπέροχο χαμό στο σαλόνι της και πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν μαζί της και όχι άδικα.

Πατούσα χέρι παζλ

Λίγα λόγια για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που αριθμεί 7 μέλη. Όχι, δεν χάσαμε το μέτρημα των παιδιών που έχει αποκτήσει το ζευγάρι. Η παρουσιάστρια του “Super Makeover” και ο σύζυγός της έχουν δύο παιδιά, τον Σάββα που στις 26 Μαρτίου θα γίνει 3 ετών και την ενάμιση έτους Αναστασία. Ωστόσο έχουν και τρία σκυλιά που θεωρούν ισότιμα μέλη της οικογένειάς τους, δύο λαμπραντόρ που ονομάζονται Ντάνι και Ντρούπι και η παρουσιάστρια φωνάζει χαϊδευτικά Dboys και ένα dogue de Bordeaux, τον Χουτς.

Δούκισσα Νομικού σκύλος

Δείτε ακόμη:

“Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για το Survivor” – Τι αποκαλύπτει η αδερφή του (vid)
Το δημόσιο ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον χωρισμό του
Ο άγριος αξέχαστος καβγάς Φουρθιώτη – Καρβέλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις