Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλάκος – Νικόλ χωρισμός: Το δημόσιο ξέσπασμα μετά το τέλος της σχέσης τους
LIFESTYLE

Βασιλάκος – Νικόλ χωρισμός: Το δημόσιο ξέσπασμα μετά το τέλος της σχέσης τους

Βασιλάκος - Νικόλ χωρισμός: Η Νικόλ Τσομπανίδου πριν μερικές μέρες αποκάλυψε πως έχουν χωρίσει.

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Νικολέττα Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχουν χωρίσει. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν η πρώην παίκτρια του Bachelor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο μέσα από το προφίλ του στο Instagram θέλησε να απαντήσει σε κάποιους που τον κατέκριναν, όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τη νεαρή cheerleader.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέτα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του», έγραψε ξεσπώντας εναντίον όσων έβαλαν εκείνον και τη Νικολέττα Τσομπανίδου στο στόχαστρο.

Τι δήλωσε η Νικόλ για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη

Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκάλυψε πως με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η σχέση της νικήτριας του Bachelor με τον παρουσιαστή του Battle of The Couples. κράτησε μόλις λίγους μήνες.

«Με βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω να σας πω ότι ετοιμάζω με ένα καινούργιο project που αφορά την ομορφιά των γυναικών αλλά και των αντρών. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζω από εδώ τις σπουδές μου. Πραγματικά όλο αυτό προήλθε από την αγάπη του κόσμου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία! Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά», αποκάλυψε η Νικόλ στο Happy Day.

Δείτε ακόμη:

MasterChef 5: Ποια ομάδα πήρε τη νίκη

Σοφία Παυλίδου: Το περιστατικό με τον Παπαγιάννη και η εμπλοκή του φερόμενου δράστη του ριφιφί

Ο άγριος αξέχαστος καβγάς Φουρθιώτη – Καρβέλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις